You are currently viewing K2: Ο Ζε-χα κατηγορεί τη Γιου-ζιν πως σκοτώνει αθώους

K2: Ο Ζε-χα κατηγορεί τη Γιου-ζιν πως σκοτώνει αθώους

Τη Δευτέρα 22/6/2020 στις 23:15 μη χάσετε το διπλό επεισόδιο της δραματικής νοτιοκορεατική σειρά “K2” .

Επεισόδιο 9-10 – Δευτέρα 22/6/20

Ο Ζε-χα κατηγορεί τη Γιου-ζιν πως είναι ίδια με τον Γουάν-σου, σκοτώνει αθώους με την υποψία ότι μπορεί να αποτελέσουν κάποιου είδους απειλή για τις φιλοδοξίες της. Η Γιου-ζιν κλονίζεται από τα λόγια του και από το συμπέρασμα ότι νοιάζεται για την Αν-να όσο νοιαζόταν για τη Ράνια. Υπενθυμίζει στον Ζε-χα τον κοινό τους στόχο, να καταστρέψουν τον Γουάν-σου. Ο Ζε-χα  της υπενθυμίζει ότι εκείνος θέλει να σκοτώσει τον Γουαν-σου ενώ εκείνη θέλει μια πολιτική εκδίκηση. Η Γιου-ζιν του απαντάει πως  μια σφαίρα δεν είναι το μόνο πράγμα, που μπορεί να σκοτώσει έναν άνδρα. Η Αν-να κατευθύνεται προς την έδρα της JSS, όπου ο Master Song συστήνει τον εαυτό του και προσφέρεται να της δώσει μαθήματα αυτοάμυνας.

O Σουνγκ-Γουόν επισκέπτεται τα κεντρικά και προτείνει να πάει βόλτα την Αν-να, προκαλώντας την έκπληξη της κοπέλας αλλά και του Ζε-χα. Πηγαίνει την Αν-να στο νοσοκομείο για να λάβει την ψυχολογική βοήθεια, που χρειάζεται και εκεί βρίσκει την ευκαιρία να προσφέρει δουλειά στον Ζε-χα στην ασφάλεια του ομίλου JB. Ο Ζε-χα αρνείται την πρόταση αλλά συνειδητοποιεί ότι ο Σουνγκ-Γουόν έχει ήδη απομακρύνει την Αν-να, όταν δεν την βρίσκει. Την αναζητά και ανακαλύπτει ότι βρίσκεται σε ένα απομακρυσμένο παραλιακό σπίτι με τον Σουνγκ-Γουόν. Η Γιου-ζιν είναι εξοργισμένη με τον Σουνγκ-Γουόν, αλλά πρέπει να συγκρατηθεί καθώς ο Σουνγκ-Γουόν έχει την Αν-να στα χέρια του.

Η Αν-να λέει στον Ζεχ-χα ότι θέλει να μείνει στο παραθαλάσσιο σπίτι προσωρινά γιατί δεν θέλει να επιστρέψει στο ασφαλές σπίτι. Εμπιστεύεται τον Σουνγκ-Γουόν περισσότερο από τη Γιου-ζιν αλλά ο Ζε-χα εξακολουθεί να αμφισβητεί τις προθέσεις του. Ο Σουνγκ-Γουόν διασκεδάζει με την εχθρότητα, που δείχνει ο Ζε-χα λέγοντας ότι προσπαθεί απλώς να εμποδίσει τη Γιου-ζιν να πάρει την παρέα του από εκείνον. Γνωρίζει ότι η Αν-να είναι κόρη του Σε-ζούν και σκοπεύει να χρησιμοποιήσει την αφέλεια της Άννας και την εμπιστοσύνη της στο πρόσωπο του προς όφελός του. Ο Ζε-χα και η Αν-να έρχονται πιο κοντά στο παραθαλάσσιο σπίτι, περνώντας χρόνο μαζί. Όταν τον βρίσκει να ξυπνά από έναν εφιάλτη, ο Ζε-χα την τραβάει κοντά του αλλά στη συνέχεια απομακρύνεται αμήχανα…

Με δεδομένο ότι πλέον την έχουν δει δημόσια με την Αν-να, η Γιου-ζιν προσποιείται τώρα ότι φροντίζει την Αν-να μετά το θάνατο της μητέρας της καθώς ήταν φίλη της. Ο δημοσιογράφος, που της παίρνει συνέντευξη δεν φαίνεται πεπεισμένος και λέει ότι είναι ατυχές το γεγονός ότι η Αν-να δεν μπορεί να συμμετάσχει στη συνέντευξη αφού είναι «άρρωστη». Η Γιου-ζιν συμφωνεί μαζί του και αναφέρει τη διαταραχή άγχους, από την οποία υποφέρει η κοπέλα. Προς μεγάλη έκπληξή της Γιου-ζιν, η Αν-να εμφανίζεται από το πουθενά, ενώ ο Σουνγκ-Γουόν παρακολουθεί τη σκηνή, και δηλώνει δημοσίως ότι θα ερευνήσει το θάνατο της μητέρας της, ο οποίος είχε πολλές αμφισβητήσιμες πτυχές, αλλά πολύ γρήγορα τον απέδωσαν σε αυτοκτονία.

Παρακολουθώντας τα παρασκήνια, ο Σουνγκ-Γουόν φαίνεται ικανοποιημένος με τη συνέντευξη. Ο Ζε-χα εκφράζει την ανησυχία του για την Αν-να και τις δημόσιες εμφανίσεις της. Η  Αν-να τον καθησυχάζει λέγοντας του ότι ο Σουνγκ-Γουόν θα τη βοηθήσει να εκδικηθεί τη Γιου-ζιν. Άλλωστε δεν ανησυχεί καθώς έχει τον Ζε-χα για να την προστατεύσει. Η Γιου-ζιν είναι ταραγμένη επειδή η συνέντευξη της δεν πήγε όπως είχε προγραμματίσει. Μουρμουρίζει ότι μάλλον θα έπρεπε να είχε ακούσει την πρόταση της γραμματέας της να σκοτώσει την Αν-να όταν είχε την ευκαιρία. Η Αν-να συμμετέχει τώρα σε μια φωτογράφηση, αλλά εισβάλει στο στούντιο μια ομάδα αντρών, που φοράνε μάσκες αερίων.

Απελευθερώνουν αναισθητικό αέριο στον αέρα και η ο Ζε-χα δίνει αμέσως εντολή στην Αν-να να ξεφύγει από τους αεραγωγούς ενώ eπικοινωνεί με τη γραμματέα της Γιου-ζιν για να ζητήσει βοήθεια. Ωστόσο, συνειδητοποιεί ότι ήταν η γραμματέας, που έδωσε εντολή για την επίθεση. Του λέει ότι εκείνος χαλάει τις ισορροπίες και εκείνη προσπαθεί απλώς να κάνει τα πράγματα ξανά σωστά. Ο Ζε-χα αντιμετωπίζει προσεκτικά τους επιτιθέμενους έναν προς έναν, αλλά δέχεται ένα χτύπημα στην πλάτη και κινδυνεύει όταν η Αν-να επεμβαίνει για να τον σώσει. Ο Σε-ζουν υποβάλλεται σε έρευνα και διαμαρτύρεται λέγοντας ότι είναι καιρός να τον αφήσουν ελεύθερο αλλά ο εισαγγελέας ανακοινώνει ότι θα διερευνηθεί για ένα διαφορετικό έγκλημα τώρα, γεγονός που ευχαριστεί τον Γουάν-σου.

Η Γιου-ζιν προσπαθεί να καταλάβει τι σχεδιάζει ο Γουάν-σου.  Αποφασίζει ότι πρέπει να επιτεθούν στον Γουάν-σου το ίδιο βράδυ, προκειμένου ο Σε-ζουν να έχει την ευκαιρία να κερδίσει τις εκλογές. Ξέρει το τέλειο άτομο για να αναλάβει τη σχεδόν αδύνατη αποστολή της διείσδυσης του ελίτ συστήματος ασφαλείας του Γουάν- σου και αυτός δεν είναι άλλος από τον Ζε-χα. Ο Ζε-χα συμφωνεί να αναλάβει την αποστολή, παρά τις αντιρρήσεις της Αν-να, η οποία προσπαθεί να τον εμποδίσει να πάει, καθώς φοβάται ότι θα κινδυνεύσει…

Δείτε το trailer: