You are currently viewing Ο Γιατρός: Ραγδαίες οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια

Ο Γιατρός: Ραγδαίες οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια

Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς “Ο Γιατρός η ιστορία ενός θαύματος”;  Επιτέλους τα πράγματα βελτιώνονται και η κατάσταση στο νοσοκομείο Μπερχαγιάτ φαίνεται πως επιστρέφει σταδιακά στην κανονικότητα.

Η Μπετούς και η αδελφή της είναι και οι δυο τους καλά και μπορούν επιτέλους να ξαναδούν η μια την άλλη. Ο τοκετός της εγκύου ολοκληρώθηκε κάτω από τις πιο ανορθόδοξες και επικίνδυνες συνθήκες, όμως μητέρα και νεογνό ευτυχώς τα κατάφεραν. Ο Φέρμαν ξεπερνά τον κίνδυνο και η Μπελίζ, πιο ανακουφισμένη από ποτέ, μπορεί επιτέλους να πάει κοντά του. Ο αποκλεισμός του μισού νοσοκομείου λήγει χωρίς άλλα θύματα, όμως οι συνέπειες όσων συνέβησαν αυτές τις δραματικές ώρες θα παραμείνουν για καιρό. Η Νάζλι μετανιώνει πικρά για όσα αποκάλυψε στον Φέρμαν όταν νόμιζε πως θα τον χάσει για πάντα. Ο Αλί δεν μπορεί να περιμένει άλλο μια ξεκάθαρη απάντησή της και αρχίζει να πιστεύει ότι έχει πια χαθεί κάθε ευκαιρία.

Η Κιβιλτσίμ περνά στο επόμενο μέρος του σχεδίου της να αντικαταστήσει μια για πάντα τη Μπελίζ. Ο πατέρας του Ντεμίρ βρίσκεται στο νοσοκομείο Μπερχαγιάτ σε σοβαρή κατάσταση. Ο Ντεμίρ αποφασίζει να αναλάβει ο ίδιος το περιστατικό, αν και βρίσκεται ήδη σε επιτήρηση για την απερίσκεπτη συμπεριφορά του κατά τη διάρκεια της καραντίνας. Εν τω μεταξύ, στην περίπτωση της νεαρής ασθενούς που αναλαμβάνει η Νάζλι και ο Αλί, για να σώσουν τη ζωή της θα πρέπει να καταστρέψουν το όνειρό της. Ο Αλί έχει άλλη μια δύσκολη κατάσταση να αντιμετωπίσει, καθώς θα πρέπει να προσπαθήσει με όλες του τις δυνάμεις να δώσει στη Νάζλι το χρόνο και την απόσταση που του ζήτησε. Η Νάζλι παραμένει μπερδεμένη, μέχρι που η καλύτερή της φίλη σώζει ακόμα μια φορά την κατάσταση και τη βοηθά να δει τα πράγματα καθαρά.