You are currently viewing Γυναίκα χωρίς όνομα: Καταιγιστικές οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια

Γυναίκα χωρίς όνομα: Καταιγιστικές οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια

Στα επόμενα επεισόδια της σειράς Γυναίκα χωρίς όνομα η Μαρίνα δεν μπορεί να πιστέψει ότι η Μάρθα λειτουργούσε πίσω από την πλάτη της και συγκρούεται έντονα με το Φώτη, παίρνοντας το μέρος της.

Η Κάτια βρίσκεται σε μεγάλο κίνδυνο με το Νίκο. Ο Δημήτρης αποκαλύπτει στο Μιχάλη τα αληθινά του αισθήματα για τη Σοφία. Η Κλειώ συναντιέται με τον αστυνόμο, αλλά δεν πιστεύει ότι ο πατέρας της είναι μπλεγμένος στην εξαφάνιση της Κάτιας. Εν τω μεταξύ, ο Νίκος ετοιμάζει ένα σκοτεινό σχέδιο, ενώ μια συνάντηση της Μαρίνας με το Μιχάλη θα έχει μια απρόσμενη αποκάλυψη για τη Μαρίνα.

Η Μάρθα, πίσω από την πλάτη της Μαρίνας, εξακολουθεί να υφαίνει τα καταστροφικά της σχέδια. Ο Δημήτρης δίνει το πράσινο φως στην Σοφία να δει το γιο τους, καθώς συνειδητοποιεί ότι ο ίδιος δεν είναι σε θέση να τον αναλάβει. Η Μαρίνα προσπαθεί να ξεπεράσει το γεγονός ότι ο Μιχάλης παντρεύεται την Ιωάννα, ενώ τη βασανίζουν οι αμφιβολίες της για τη Μάρθα. Ένα ψέμα του Χατζή σε σχέση με τη Μαρίνα θα φέρει αναστάτωση στον Μιχάλη. Η Κάτια άρρωστη κινδυνεύει στα χέρια του Νίκου που αδυνατεί να τη βοηθήσει.

Ο Νίκος τρομοκρατείται όταν συνειδητοποιεί πως η Κάτια είναι βαριά άρρωστη, αλλά αποφασίζει να μην την πάει στο νοσοκομείο. Ο Αργύρης αρχίζει να υποπτεύεται τον εργάτη του Νίκου πως ξέρει πού κρύβεται ο Νίκος με την Κάτια κι αρχίζει να τον παρακολουθεί. Η Μάρθα πιέζει τον Νίκο να σκοτώσει την Κάτια κι όταν αυτός αρνείται, τον εκβιάζει πως θα αποκαλύψει στην Κλειώ το εγκληματικό παρελθόν του. Η Μαρίνα βασανίζεται από την σκέψη ότι η Μάρθα προσπαθεί να κάνει κακό στην Κάτια κι αποφασίζει να την αντιμετωπίσει.