You are currently viewing Αστέρια στην άμμο: Τρέχουν οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια

Αστέρια στην άμμο: Τρέχουν οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια

Στα επόμενα επεισόδια της σειράς Αστέρια στην άμμο θα δούμε πως ο αρραβώνας της Αλεξίας με τον Μάξιμο έχει φέρει μεγάλη αναστάτωση σε όλους τους άμεσα εμπλεκόμενους.

Ο Ανδρέας προτείνει στη Μαργαρίτα να υποβάλλει σε τεστ DNA τους γονείς της για να διαπιστώσει αν είναι βιολογικό τους παιδί. Η Νίκη προσπαθεί να αναρρώσει με τη βοήθεια του Λουκά, όμως η μνήμη της δεν τη βοηθά καθόλου. Στο μεταξύ ο Θοδωρής προσπαθεί να προσεγγίσει την Άννα, η οποία τον κρατά σε απόσταση, προκειμένου να της εξηγήσει ποια ήταν στη ζωή του η μυστηριώδης Αντιγόνη. Ο Μάξιμος προτείνει στην Αλεξία να κάνουν το γάμο τους στη Σύμη, ενώ ο Ιάκωβος πλησιάζει όλο και περισσότερο κοντά στα παλιά του λημέρια.

Ο Σπύρος μετά την προτροπή του Ιάκωβου, επισκέπτεται τη Δέσποινα. Εκείνη του εξομολογείται τις ενοχές της, αλλά και τα ερωτηματικά που έχει για το θάνατο του Ιάκωβου. Την ίδια στιγμή ο Νικηφόρος αποφασίζει να προσεγγίσει με διαφορετικό τρόπο τη Δέσποινα, πιστεύοντας πως έτσι θα κερδίσει την συμπάθειά της, ενώ εκείνη αλλάζει τακτική σε σχέση με την Αλεξία και τον αρραβώνα της με τον Μάξιμο. Στο μεταξύ, ο Αντρέας όχι μόνο αποδέχεται την επαγγελματική πρόταση της Αλεξίας αλλά της προτείνει να αγοράσουν τον ανεμόμυλο και να τον μετατρέψουν σε café.