You are currently viewing Χρύσα Δέσκου: Η Θεσσαλονικιά που τραγουδά … «Για Χατήρι σου»

Χρύσα Δέσκου: Η Θεσσαλονικιά που τραγουδά … «Για Χατήρι σου»

Με όπλο την φωνή της, την όμορφη σκηνική παρουσία, το ήθος και τον τάπεινο χαρακτήρα που την διακρίνει, η πολλά υποσχόμενη Θεσσαλονικιά Χρύσα Δέσκου έρχεται και μας συστήνεται κάνοντας το ντεμπούτο της στα μουσικά δρώμενα με την ολοκαίνουρια κυκλοφορία της παρουσιάζοντας μας ένα καθαρά λαϊκό τραγούδι με τίτλο “Για χατήρι σου” που υπογράφει σε στίχους, μουσική και ενορχήστρωση ο αξιόλογος μουσικοσυνθέτης, στιχουργός, παραγωγός και manager της Γιώργος Δέσκος Μαράλιας που ήδη βρίσκεται σε συζήτηση με διάφορες εταιρίες.

Είναι μια αυθεντική λαϊκή ρούμπα με πολλά ηχοχρώματα και πλούσια ενορχήστρωση που θα σας ταξιδέψει πίσω στις δεκαετίες του 60 – 90 και θα σας φέρει στο παρόν, 2018. Είναι ένα κομμάτι που θα το παίξουν οι φίλοι μας οι dj’s σε όλα τα bar και τα club, ανεβάζοντας την αδρεναλίνη στην διασκέδαση σας αυτό το καλοκαίρι.

Η Χρύσα Δέσκου μας παρουσιάζει το τραγούδι της δίνοντας συνεντεύξεις σε ραδιόφωνα και ετοιμάζεται πυρετωδώς κάνοντας πρόβες γιατί πολύ σύντομα θα αρχίσει τις live εμφανίσεις της σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό,μόνη αλλά και δίπλα σε καταξιωμένους καλλιτέχνες.

Ακούστε το!