You are currently viewing Δε θα πιστέψετε ποιος είναι ο αδερφός της Μαρίας Λεκάκη

Δε θα πιστέψετε ποιος είναι ο αδερφός της Μαρίας Λεκάκη

  • Post author:
  • Post category:Gossip

Η γνωστή ηθοποιός Μαρία Λεκάκη που φέτος πρωταγωνιστεί στη σειρά του ΑΝΤ1, Μην ψαρώνεις, έχει αδερφό που κατεβαίνει για δήμαρχος στη Θεσσαλονίκη.

Ο λόγος για τον υποψήφιος Δήμαρχο Πέτρο Λεκάκη. Γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1980 και αποφοίτησε από το 23ο Λύκειο. Είναι πτυχιούχος Μάρκετινγκ (Εμπορίας και Διαφήμισης) του Α.Τ.Ε.Ι. Θεσσαλονίκης και κάτοχος Μεταπτυχιακού Διπλώματος στις Ευρωπαϊκές Πολιτικές Νεολαίας του τμήματος Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών του Πανεπιστημίου Μακεδονίας. Η σχέση μου με την τοπική Αυτοδιοίκηση ξεκίνησε στα 22 μου χρόνια όταν και ήμουν υποψήφιος Σύμβουλος στο Γ’ Δημοτικό Διαμέρισμα.

Το 2010 εκλέχθηκε Δημοτικός Σύμβουλος Θεσσαλονίκης με τον Γιάννη Μπουτάρη και την «Πρωτοβουλία». Στη διάρκεια της θητείας του στο Δήμο Θεσσαλονίκης είναι μέλος της Οικονομικής Επιτροπής. Διετέλεσε μέλος του ΔΣ της ΔΕΠΘΕ και μέλος του ΔΣ της ΚΕΔΗΘ. Είναι Πρόεδρος στην Σχολική Επιτροπή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Θεσσαλονίκης και Πρόεδρος στην Επιτροπή Επίλυσης Φορολογικών Διαφορών. Είναι τραπεζικός υπάλληλος. Αντιπρόεδρος του Συλλόγου Προσωπικού Νέου Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου (π.ΤΒΑΝΚ), μέλος της ΟΤΟΕ (Ομοσπονδία Τραπεζοϋπαλληλικών Οργανώσεων Ελλάδος) και της Παγκρήτιας Αδελφότητας Μακεδονίας. Είναι παντρεμένος με τη δικηγόρο Χριστίνα Σαρηπανίδου και έχουμε ένα παιδί.