You are currently viewing Οι πρώτες δηλώσεις της Τραϊάνας Ανανία μετά την αποχώρηση της

Οι πρώτες δηλώσεις της Τραϊάνας Ανανία μετά την αποχώρηση της

Η Τραϊάνα Ανανία ήταν η παίκτρια που αποχώρησε την Κυριακή το βράδυ από το Nomads. Η ηθοποιός έκατσε δύο εβδομάδες και όπως δήλωσε όλα γίνονται για κάποιο λόγο.

“Εγώ τραγουδούσα από σήμερα τα “Φεύγω”. Δεν είμαι ακριβώς στεναχωρημένη, γιατί πιστεύω πάρα πολύ στο ότι, ότι γίνεται γίνεται για κάποια καλό λόγο. Είτε για το δικό μου καλό είτε για το συνολικό καλό της ομάδας. Πέρασα δύσκολα με πολύ ωραίες στιγμές και με πολύ ωραίες επαφές που πιστεύω ότι θα κρατήσω και αυτό είναι το πιο σημαντικό για μένα”. Αυτά ήταν τα πρώτα λόγια της Τραϊάνας Ανανία μετά την ανακοίνωση του αποτελέσματος και συνέχισε “Με δυσκόλεψε αυτό που άκουγα και τα παιδιά ότι .. έχουνε ας πούμε κάποια θέματα τους, την ησυχία που θέλουνε.. πολλές φορές και ‘γω έψαξα την ησυχία μου και δεν την είχα.. έκανα πίσω.. δυσκολεύτηκα.. πολύ μεγάλο challenge για μένα”.

Δείτε επίσης ένα βίντεο από τον Επίσημο λογαριασμό του Nomads που ανέβηκε λίγο μετά την αποχώρηση της Τραϊάνας με την ίδια να μιλάει στο κοινό.

https://www.instagram.com/p/BpNdlNvgYBZ

Βασίλης Παναγιωτίδης

Ο Βασίλης Παναγιωτίδης είναι 35 χρονών και είναι συντάκτης και φωτογράφος. Έχει γεννηθεί και έχει μεγαλώσει στη Θεσσαλονίκη.