You are currently viewing Ελένη Ράντου: «Το να οφείλεται η κατάθλιψη μας σε μία απώλεια, δεν είναι κατάθλιψη, είναι πόνος»

Ελένη Ράντου: «Το να οφείλεται η κατάθλιψη μας σε μία απώλεια, δεν είναι κατάθλιψη, είναι πόνος»

  • Post author:
  • Post category:Gossip

Καλεσμένη στην εκπομπή «Μπαμπά-δες» με τον Τάσο Ιορδανίδη, βρέθηκε η Ελένη Ράντου, όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη θλίψη που νιώθει με την απώλεια του πατέρα της, άλλα και για την άνοια της μητέρας της.

«Το να οφείλεται η κατάθλιψη μας σε μία απώλεια, δεν είναι κατάθλιψη, είναι πόνος, μην το μπερδεύουμε. Επειδή τώρα χάνω σιγά-σιγά και τη μαμά μου, πήγα σε έναν ψυχίατρο για βοήθεια, γιατί ένιωθα να τρελαίνομαι, ο όποιος με λύτρωσε γιατί μου λέει: δεν έχετε κατάθλιψη, πονάτε, απλώς φοβάστε πόσο πολύ πονάτε. Αφήστε τον εαυτό σας με πονέσει θα πονέσει ότι κι αν κάνετε» είπε η αγαπημένη ηθοποιός  και συνέχισε: «Επειδή είναι με άνοια και δεν μπορεί να παίρνει εκείνη τις αποφάσεις και αισθανόμουνα ότι έχω μια ευθύνη για τις αποφάσεις μου και για τον τρόπο που θα διαχειριστούμε .. από ιατρικά μέχρι πρακτικά θέματα και ένιωσα κάπου ότι θόλωσε η κρίση μου και μήπως κάτι δεν κάνω σωστά, μήπως «την στείλω» μια ώρα αρχύτερα αν δεν πάρω την σωστή απόφαση».

Δείτε το βίντεο: