You are currently viewing Ο Αλέξανδρος Τσουβέλας κάνει τον Ρώσο σουβλατζή

Ο Αλέξανδρος Τσουβέλας κάνει τον Ρώσο σουβλατζή

  • Post author:
  • Post category:Gossip

Αν υπήρχε top 5 με τις αγαπημένες μιμήσεις του Αλέξανδρου Τσουβέλα, δεν θα μπορούσε να βρίσκεται στην κορυφαία πεντάδα η στιγμή που κάνει τον Ρώσο.

Ο αγαπημένος κωμικός καταφέρνει με μοναδικό τρόπο να μεταφέρει ατάκες ή στιγμές από τον συγκεκριμένο «ήρωα», ο οποίος γνωρίζει τεράστια απήχηση στις ζωντανές παραστάσεις του, στο ραδιόφωνο αλλά και στο διαδίκτυο κάθε φορά που επιλέγει να τον φέρει στην επιφάνεια.

Το τελευταίο, όμως, σκετς είναι εκπληκτικό, αφού ο Ρώσος γίνεται σουβλατζής και με μοναδικό τρόπο επιβάλει στον απαιτητικό πελάτη τη δική του προτίμηση στο… ιερό έδεσμα των Ελλήνων (και όχι μόνο)…

Το γύρισμα έγινε για το γνωστό μαγαζί «Πιρουνάκια grill», το οποίο ο κόσμος έχει αγκαλιάσει με απίθανο τρόπο όλα αυτά τα χρόνια στην περιοχή των Θρακομακεδόνων και οι γνώστες του καλού φαγητού και των τυλιχτών, λένε πως είναι ένα από τα κορυφαία στο είδος του!

Αν σας φέρει ο δρόμος σας στα Βόρεια Προάστια, στους πρόποδες της Πάρνηθας, μην διστάσετε να το επισκεφτείτε και να διαπιστώσετε μόνοι σας την πραγματικότητα!

Δείτε το βίντεο