You are currently viewing Ρασέλ – GNTM: Η καταγωγή, η ηλικία και η ημερομηνία γέννησης της
Πόσο χρονών είναι η Ρασέλ; Πότε έχει γεννηθεί;

Ρασέλ – GNTM: Η καταγωγή, η ηλικία και η ημερομηνία γέννησης της

  • Post author:
  • Post category:Gossip

Η Θεοδώρα Ρασέλ είναι μία από τις παίκτριες του GNTM 3 και είναι από τη Θεσσαλονίκη και τις Σεϋχέλλες. Πότε έχει γενέθλια; Μόνο εδώ, θα βρείτε την ημερομηνία γέννησης της.

Η Ρασέλ έχει γεννηθεί στις 7 Απριλίου 1996 και είναι 24 ετών. Πριν χρόνια είχει ασχοληθεί επαγγελματικά με το τραγούδι. Έχει εμφανιστεί δίπλα σε καταξιωμένα ονόματα όπως η Άντζελα Δημητρίου, ο Λευτέρης Πανταζής, ο Βαλάντης και η Φανή Δρακοπούλου. Πλέον δραστηριοποιείται στο χώρο των πωλήσεων. Η Ρασέλ αγαπά πολύ όλες τις πλευρές της μόδας και παλιότερα διατηρούσε και δική της σειρά με μαγιό. Με το modelling έχει ασχοληθεί μόνο ερασιτεχνικά και το GNTM θα είναι η πρώτη επαγγελματική επαφή με το χώρο. Τη σαγηνεύει ο χώρος της τηλεόρασης και όπως δηλώνει θα ήθελε να γίνει η Ελληνίδα Oprah Winfrey. Είναι δυναμική, εξωστρεφής και δεν φοβάται να πει αυτά που σκέφτεται. Μπαίνει αποφασισμένη στο διαγωνισμό του GNTM να υπερπηδήσει κάθε εμπόδιο, που θα βρεθεί μπροστά της.

Στη οντισιόν της είπε: “Ασχολούμαι με το χορό, τώρα πλέον σαν χόμπι, κάποτε ασχολούμουν επαγγελματικά, ήμουν πρωταθλήτρια Ευρώπης σε λάτιν και ball room, και το τραγούδι που πάλι ασχολούμουν κάποτε επαγγελματικά. Τραγουδούσα 3.5 χρόνια σε νυχτερινό μαγαζί στη Θεσσαλονίκη. Τραγουδούσα ελληνικά, ποπ και ελαφρο-λαϊκά. Μου αρέσει πιο πολύ η μόδα. Είναι όλη μου η ζωή. Τρελαίνομαι, καίγομαι, κάθε βράδυ βλέπω, διαβάζω σχεδιαστές, τρελαίνομαι για όλα. Ο αγαπημένος μου σχεδιαστής είναι ο Ρικ Όουενς καταρχάς. Μ’ αρέσει το πιο Japanese το πιο darkness στυλ. Αγαπώ Barbara Alan, τρελαίνομαι. Και είμαι μισή από τις Σευχέλλες. Η μαμά μου είναι από τις Σευχέλλες. Ο μπαμπάς μου Έλληνας Πόντιος. Έχω πάει στις Σευχέλλες τρεις φορές και είναι μαγικά αλλά για διακοπές.” Η Ρασέλ πήρε τέσσερα ΝΑΙ.