You are currently viewing ΣΗΦΗΣ GNTM: Η ηλικία, το ύψος και η καταγωγή του
Το βιογραφικό και η ηλικία του Σήφη από το GNTM 3

ΣΗΦΗΣ GNTM: Η ηλικία, το ύψος και η καταγωγή του

  • Post author:
  • Post category:Gossip

Βιογραφικό και ηλικία

Ο Σήφης Φαραντάκης είναι ένας από τους παίκτες του GNTM 3 που πέρασε στην επόμενη φάση. Ο Σήφης έρχεται από τα Χανιά της Κρήτης και συγκεκριμένα από ένα χωριό στα Σφακιά, την Αγία Ρούμελη. Κληρονόμησε την αγάπη για τον αθλητισμό από την οικογένειά του, καθώς ο πατέρας και ο αδελφός του είναι πρωταθλητές ποδηλασίας. Ποια είναι η ηλικία του; Την ηλικία του θα τη βρείτε στο τέλος του άρθρου.

Ο Σήφης σπουδάζει στο Τ.Ε.Φ.Α.Α Θεσσαλονίκης , έχει ασχοληθεί με την ποδηλασία αλλά τον κέρδισε το κολύμπι και το γυμναστήριο. Στον ελεύθερο χρόνο του απολαμβάνει την πεζοπορία στα βουνά της Κρήτης, το ψαροντούφεκο και το να παίζει βιολί. Τη δήλωση για το GNTM την έκανε ο αδελφός του, ο οποίος πιστεύει στις δυνατότητες του και τον στηρίζει σε αυτή του την επιλογή. Αν και δεν πίστευε ότι μπορούσε να μπει στο σπίτι του GNTM, ο στόχος του πλέον είναι να καταφέρει να φτάσει στη δεκάδα και από εκεί βήμα – βήμα, να βρεθεί στον τελικό. Στο GNTM σκοπεύει να ταράξει τα νερά και να ξεχωρίσει.

Motto: “if others can do it, why can’t you?”

Στο εισαγωγικό του βίντεο είπε: “Ονομάζομαι Σήφης Φαραντάκης. Έρχομαι από τα Χανιά της Κρήτης. Η αγαπημένη μου κριτής είναι η Βίκυ Καγιά, διότι μου αρέσει πιο πολύ σα γυναίκα. Είναι πολύ όμορφη. Σπουδάζω ΤΕΦΑΑ στη Θεσσαλονίκη. Είμαι στο 2ο έτος και παράλληλα ασχολούμαι και με το μόντελινγκ τον τελευταίο χρόνο. Είμαι σε ένα γραφείο στη Θεσσαλονίκη (No limits). Είμαι ελεύθερος αυτόν τον καιρό. Μετά την καραντίνα που έφυγα από τη Θεσσαλονίκη χώρισα, άρα είμαι ελεύθερος τώρα. Η κοπέλα μου ήταν μοντέλο. Μπορεί και να έχει δηλώσει συμμετοχή, δεν έχουμε μιλήσει από τότε.”

Ο Σήφης σίγουρος για τον εαυτό του συνέχισε λέγοντας στους κριτές: “Φέτος θα είναι μια πολύ μεγάλη εμπειρία γιατί είναι η πρώτη χρονιά για τους άνδρες, θα δούμε κάτι ξεχωριστό. Νομίζω ότι το έχω. Νομίζω ότι έχω κάτι ξεχωριστό για να περάσω. Νομίζω ότι έχω το πακέτο που ψάχνετε.”

Ο Σήφης μάγεψε τους κριτές στην εμφάνιση με το μαγιό. Οι 3 κριτές σηκώθηκαν να δουν από κοντά το σώμα του Σήφη και ο Μπράτης σχολίασε ότι είναι σα να βλέπεις γλυπτό.

Η Βίκυ δε σηκώθηκε καν και είπε: “Δε σηκώθηκα γιατί είμαι πάρα πολύ σίγουρη. Δε χρειάζεται να έρθω κοντά για να δω αυτό που βλέπω. Σήφη, είσαι ΘΕΟΣ, Υπέρ Θεός.

Ο Σκουλός είπε: “Ήρθες στο GNTM για να μας καταπλήξεις.”

Η Ζενεβιέβ είπε: “Εμένα Σήφη δε μ’αρέσεις τόσο πολύ να ξέρεις. Έχεις ένα τρομερά μυώδες σώμα, άψογο και μου χαλάς όλη αυτή την ιδιαιτερότητα που ψάχνω. Έχεις ένα κλασικά ωραίο ελληνικό πρόσωπο που και αυτό μου τη σπάει περιέργως. Έχεις πολύ ωραία μαλλιά οκ. Αλλά δεν μπορώ να πω όχι σε εσένα αγάπη μου. Είσαι πολύ όμορφο αγόρι.”

Τελειώνοντας την κριτική ο Μπράτης σχολίασε: “Σηφαλιό να σου πω τι γίνεται. Είσαι πάρα πολύ ωραίος. Μου αρέσει που έχεις αυτοπεποίθηση φοβερή, απλώς θέλω να ξέρεις ότι υπάρχουν και άλλοι πολύ ωραίοι. Δε θέλω να σε τρομάξω αλλά δε θα είσαι μόνος σου.”

Ο Σήφης πήρε το ΝΑΙ και από τους τέσσερις κριτές. Πόσο χρόνων είναι ο Σήφης Φαραντάκης; Είναι 20 ετών.