You are currently viewing Παναγιώτης Βασιλάκος: Αυτή είναι η ηλικία του Bachelor

Παναγιώτης Βασιλάκος: Αυτή είναι η ηλικία του Bachelor

  • Post author:
  • Post category:Gossip

Ο Παναγιώτης Βασιλάκος κατάγεται από την Μάνη και συγκεκριμένα από το Έξω Νυμφίο, Λακωνίας. Ζει και εργάζεται όμως στην Αθήνα. Έχει σπουδάσει Γυμναστική Ακαδημία, όμως ασχολείται με αγοραπωλησίες ακινήτων.

Πόσο χρονών είναι; Ο Παναγιώτης Βασιλάκος έχει γεννηθεί στις 12 Οκτωβρίου 1990. Είναι 30 ετών. Το Φθινόπωρο του 2017 ο Παναγιώτης συμμετείχε στο Nomads στον ΑΝΤ1. Τότε ήταν 27 ετών και ήταν στην ομάδα Πολίτες του κόσμου και το χρώμα τους ήταν το πράσινο.

Ο Παναγιώτης Βασιλάκος ασχολήθηκε από μικρός με το ποδόσφαιρο και σημαντικό γεγονός της ζωής του, θεωρεί την επιλογή του από τις ακαδημίες της SPORTING Λισαβόνας στα 17 του χρόνια. Έπαιξε επαγγελματικά μέχρι τα 26 του χρόνια.

Οι παρουσιάστριες του Alpha λίγο πριν την πρεμιέρα του The Bachelor είπαν για τον Παναγιώτη:

Φωτεινή Πετρογιάννη: Παναγιώτης Βασιλάκος, τα ομορφότερα μάτια της ελληνικής τηλεόρασης.

Τίνα Μεσσαροπούλου: Είναι νέος, είναι ωραίος και κυρίως Bachelor και περιμένει τη μία, αυτή που θα του κάνει το τικ.

Βίκυ Χατζή: Ο Bachelor είναι ένας από τους ωραιότερους άνδρες της ελληνικής τηλεόρασης, είναι ένα κράμα γοητείας, αρρενωπότητας και δυναμισμού. Νομίζω ότι θα κάψει πολλές καρδιές.

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Μυστηριώδης και αινιγματικός ο Παναγιώτης. Πώς να είναι άραγε από κοντά;Υπομονή.

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Δεν ξέρω πόσο θερμά θα διεκδικήσουν τα κορίτσια του Bachelor τον Παναγιώτη. Πάντως οι δικές μου φίλες τον είδαν, ξετρελάθηκαν και μου έλεγαν “έχεις κάποιο μέσο τόσα χρόνια στον Alpha να’ρθούμε και εμείς στο σπίτι να τον γνωρίσουμε από κοντά”

Ναταλία Γερμανού: Παναγιώτη μου, τι να σου ευχηθώ, είσαι ένα πολύ τυχερό αγόρι, έχεις πολύ ωραίες γυναίκες, ωραία ζωή απ’ότι βλέπω στα τρέηλερ και στο επεισόδιο. Καλή αρχή, καλή διασκέδαση, την οποία θα την έχεις. Πολλά φιλιά. Θα σε παρακολουθούμε.