You are currently viewing Παντρεύεται ο Γρηγόρης Μπιθικώτσης: Τι αποκάλυψε δημόσια για τον γάμο του;

Παντρεύεται ο Γρηγόρης Μπιθικώτσης: Τι αποκάλυψε δημόσια για τον γάμο του;

  • Post author:
  • Post category:Gossip

Την πιο όμορφη και δημιουργική περίοδο της ζωής του σε επαγγελματικό και προσωπικό επίπεδο, διανύει ο Γρηγόρης Μπιθικώτσης!

Από την μια, η έναρξη των εμφανίσεων του , από την Τρίτη 11 Φεβρουαρίου, και κάθε Τετάρτη, στο πλευρό του σπουδαίου Τόλη Βοσκόπουλου στο Baraonda, και από την άλλη ο γάμος του !

Όπως εξομολογήθηκε ο τραγουδιστής το πρωί της Τετάρτης, μεταξύ άλλων στην εκπομπή Happy Day και τη Σταματίνα Τσιμτσιλή, η γνωριμία του με την Ελένη Τσιριγκάκη, αποδείχθηκε καρμική, έγινε ένας πολύ δυνατός έρωτας, τόσο ισχυρός μάλιστα , που τον έκανε μέσα σε τρεις μήνες σχέσης, να της κάνει την πρόταση γάμου !!! Με την Ελένη να σημαίνει τα πάντα για εκείνον , μετά τον 11 αχρονο γιο του Γρηγόρη, που απέκτησε από τον πρώτο του γάμο (πολιτικό), κάνοντας τον όπως εξομολογήθηκε να χαμογελά, αποφάσισε να ανέβει μαζί της τα σκαλιά της εκκλησίας ! Ο γάμος θα γίνει τον Ιούνιο , στη Μύκονο , όπου ζει μόνιμα και δραστηριοποιείται επαγγελματικά η μέλλουσα νύφη, έχοντας ενοικιαζόμενα δωμάτια!!! Σύμφωνα με πληροφορίες ο γάμος θα είναι παραδοσιακά νησιωτικός , με λιγοστούς καλεσμένους (γύρω στα 50 άτομα ) και κουμπάρο τους, τον πολύ καλό τους φίλο και επιχειρηματία, Δημήτρη Θεοδώρου!!!