You are currently viewing Πρωινό ενημερωτικό δελτίο αδικημάτων και συμβάντων της 14/08

Πρωινό ενημερωτικό δελτίο αδικημάτων και συμβάντων της 14/08

Εξιχνίαση κλοπών από Ιερούς Ναούς

Η συνεχιζόμενη έρευνα αστυνομικών του Τμήματος Ασφαλείας Λαγκαδά έπειτα από την επ’ αυτοφώρω σύλληψη 36χρονου ομογενή, ο οποίος αφαίρεσε Ιερά Σκεύη από Ιερό Ναό στην περιοχή του Λαγκαδά (σχετ. το από 28-06-2020 Δελτίο Τύπου της Υπηρεσίας μας) οδήγησε στην εξιχνίαση ακόμη δύο αντίστοιχων περιπτώσεων κλοπών.

Συγκεκριμένα, όπως διαπιστώθηκε, ο 36χρονος τον Μάιο και Ιούνιο του τρέχοντος έτους, αφαίρεσε από δύο Ιερούς Ναούς στις περιοχές της Νεάπολης και 40 Εκκλησιών, διάφορα Ιερά Σκεύη (ασημένια ποτήρια, καντήλα, αρτοφόριο κ.ά.).

Σύλληψη για λαθραία τσιγάρα

Συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Ειδικών Επιχειρησιακών Ομάδων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης στο κέντρο της Θεσσαλονίκης πρωινές ώρες χθες (13-08-2020), 68χρονη ομογενής, διότι κατείχε και διέθετε προς πώληση σε διερχόμενους πολίτες 56 αδασμολόγητα πακέτα τσιγάρα.

Επιπλέον, στην οικία της 68χρονης βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 2.253 πακέτα τσιγάρα και 73 συσκευασίες καπνού, τα οποία δεν έφεραν την ειδική ταινία φόρου κατανάλωσης του Ελληνικού Δημοσίου.

Σύλληψη διωκόμενου

Αστυνομικοί του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης συνέλαβαν βραδινές ώρες χθες (13-08-2020) 25χρονο αλλοδαπό, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε Ένταλμα Σύλληψης κ. Ανακρίτριας Θεσσαλονίκης για παράνομη μεταφορά-προώθηση αλλοδαπών στο εσωτερικό της χώρας.