You are currently viewing Πρωινό ενημερωτικό δελτίο αδικημάτων και συμβάντων της 26/05

Πρωινό ενημερωτικό δελτίο αδικημάτων και συμβάντων της 26/05

Θανατηφόρο τροχαίο ατύχημα

Βραδινές ώρες χθες (25-05-2020) στην Εγνατία Οδό (ρεύμα προς Αθήνα), Χ.Θ. Α2Κ523-01 Ευκαρπία, δίκυκλη μοτοσικλέτα που οδηγούσε 58χρονος ημεδαπός, συγκρούστηκε με φορτηγό της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών που οδηγούσε 41χρονος ημεδαπός, με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό 31χρονου ημεδαπού – συνεπιβάτη της μοτοσικλέτας και τον ελαφρύ τραυματισμό των δύο οδηγών.

Προανάκριση ενεργείται από την Υποδιεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης.

Σύλληψη για απείθεια – εξιχνίαση κλοπής

Συνελήφθη από δικυκλιστές αστυνομικούς ομάδας «Ζ» πρώτες πρωινές ώρες σήμερα (26-05-2020) σε παράπλευρη οδό της Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης – Αθηνών,  31χρονος αλλοδαπός, ο οποίος επιβαίνοντας σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο δε συμμορφώθηκε σε σχετικά σήματα ελέγχου των αστυνομικών. Επιπλέον, από την περαιτέρω έρευνα προέκυψε ότι ο συλληφθείς αφαίρεσε το ανωτέρω όχημα στις 22-05-2020.

Καταγγελία για ληστεία

33χρονη αλλοδαπή κατήγγειλε στο Τμήμα Ασφαλείας Παύλου Μελά, ότι απογευματινές ώρες χθες (25-05-2020) στην περιοχή των Μετεώρων, δύο (2) άτομα έχοντας καλυμμένα χαρακτηριστικά προσώπου, με τη χρήση βίας αποπειράθηκαν να αφαιρέσουν από την κατοχή της την τσάντα της. Η 33χρονη μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της πόλης για παροχή Α’ βοηθειών και αποχώρησε.

Καταγγελία για ληστεία

Πραγματοποιήθηκε καταγγελία στο Τμήμα Ασφαλείας Ωραιοκάστρου από 18χρονο αλλοδαπό, σύμφωνα με την οποία βραδινές ώρες χθες (25-05-2020) στο Δρυμό, τέσσερα (4) άτομα με καλυμμένα χαρακτηριστικά προσώπου, με τη χρήση σωματικής βίας και αιχμηρού αντικειμένου, αφαίρεσαν από την κατοχή του 200 ευρώ και το κινητό του τηλέφωνο.

Εξιχνίαση απάτης

Σχηματίσθηκε δικογραφία από το Τμήμα Προστασίας Περιουσιακών Δικαιωμάτων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, σε βάρος 49χρονου ημεδαπού, καθώς όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, έχοντας αγοράσει κατά το παρελθόν προϊόν από υποκατάστημα super market, τον Οκτώβριο του 2019 μετέβη σε έτερο υποκατάστημα της ίδιας αλυσίδας και αφού αφαίρεσε από τις προθήκες το ίδιο προϊόν, μετέβη στο ταμείο όπου ζήτησε και έλαβε την επιστροφή χρημάτων που είχε καταβάλει για την αγορά του επιδεικνύοντας τη σχετική απόδειξη, παραδίδοντας όμως για επιστροφή το προϊόν που μόλις είχε αφαιρέσει.