You are currently viewing Πρωινό ενημερωτικό δελτίο αδικημάτων και συμβάντων της 24/02

Πρωινό ενημερωτικό δελτίο αδικημάτων και συμβάντων της 24/02

Σύλληψη ατόμου για σωματικές βλάβες σε βάρος αθλητών σε ποδοσφαιρικό αγώνα

Συνελήφθη χθες (23-02-2020) από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Καλαμαριάς 43χρονος ημεδαπός, ο οποίος μεσημβρινές ώρες της ίδιας ημέρας, μαζί με έτερα άτομα εισήλθαν στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου της Μίκρας, όπου διεξάγονταν αγώνας ποδοσφαίρου ερασιτεχνικής κατηγορίας και επιτέθηκαν σε βάρος τριών παικτών, με αποτέλεσμα να τους τραυματίσουν ελαφρά και να διακοπεί ο αγώνας.

Καταγγελία για απάτη

68χρονη ημεδαπή κατήγγειλε στο Τμήμα Ασφαλείας Χαριλάου – Ανάληψης ότι στις 22-02-2020, δέχθηκε τηλεφωνική κλήση από άγνωστο, ο οποίος με το πρόσχημα εμπλοκή συγγενικού προσώπου (κόρης της) σε τροχαίο ατύχημα την έπεισε να παραδώσει χρηματικό ποσό σε άγνωστο άτομο.

Συλλήψεις ατόμων δυνάμει διωκτικών εγγράφων

– Συνελήφθη από δικυκλιστές αστυνομικούς ομάδας ΔΙ.ΑΣ. απογευματινές ώρες χθες (23-02-2020) και οδηγήθηκε στο Τμήμα Ασφαλείας Κορδελιού – Ευόσμου, αλλοδαπός σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης Ανακριτικού Τμήματος Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης, το οποίο διατάσσει τη σύλληψή του για παράβαση της Νομοθεσίας που αφορά στη λαθροδιακίνηση.

– Αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Λευκού Πύργου συνέλαβαν απογευματινές ώρες της 23-02-2020 44χρονη ημεδαπή, σε βάρος της οποίας εκκρεμούσαν δύο αποφάσεις με τις οποίες καταδικάστηκε σε συνολική ποινή φυλάκισης (5) ετών και (10) μηνών για το αδίκημα των διακεκριμένων κλοπών.