You are currently viewing Έλενα Ράπτη: “Θέλουμε τους πολίτες στις κάλπες. Γιατί εκεί δημιουργείται το μέλλον της χώρας. Και το δημιουργούν όσοι ψηφίζουν.”

Έλενα Ράπτη: “Θέλουμε τους πολίτες στις κάλπες. Γιατί εκεί δημιουργείται το μέλλον της χώρας. Και το δημιουργούν όσοι ψηφίζουν.”

Η Έλενα Ράπτη, υποψήφια βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης με τη Νέα Δημοκρατία, σε συνέντευξή της στην ιστοσελίδα «Newsbeast», δήλωσε:

«Καταρχάς θέλουμε τους πολίτες στις κάλπες. Γιατί εκεί δημιουργείται το μέλλον της χώρας. Και το δημιουργούν όσοι ψηφίζουν. Για εμάς νίκη θα είναι ότι συμβάλλει σε μια αυτοδύναμη Ελλάδα. Μια Ελλάδα που θα μπορεί να αναπτυχθεί, να παράγει, να δώσει δουλειές. Μια Ελλάδα που θα ξεφύγει από την επιτήρηση, την κηδεμονία, την υπαγόρευση των στόχων της. Μια Ελλάδα που θα δημιουργήσει πλούτο για όλους, μέρισμα για όλους, ευκαιρίες για όλους. Αυτή η Ελλάδα χρειάζεται να βαδίσει με σχέδιο και σταθερότητα.  Η πολιτική εμπειρία έδειξε πως δεν υπάρχουν αριστερές λύσεις. Δοκιμάστηκαν κα απέτυχαν σε όλα. Μια σύγχρονη πολιτική, με φιλελεύθερη οικονομία, με πραγματικό ενδιαφέρον για τους αδύναμους και με κέντρο την επένδυση στους νέους μπορεί να αλλάξει την Ελλάδα. Και αυτό είμαστε αποφασισμένοι να κάνουμε.