You are currently viewing Η Έλενα Ράπτη στη συνεδρίαση της ΝΟΔΕ Τρικάλων

Η Έλενα Ράπτη στη συνεδρίαση της ΝΟΔΕ Τρικάλων

Η Έλενα Ράπτη, βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης συμμετείχε στη συνεδρίαση της Νομαρχιακής Συνέλευσης των Στελεχών Τρικάλων που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 1 Νοεμβρίου 2018 στα γραφεία της ΝΟΔΕ.

Η Έλενα Ράπτη στην ομιλία της, αφού ευχαρίστησε όλους τους συμμετέχοντες για τη θερμή υποδοχή, δήλωσε ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ θα είναι πολύ σύντομα μια θλιβερή ανάμνηση στη σύγχρονη ιστορία της Ελλάδος

Η Έλενα Ράπτη αναφέρθηκε στις επτά βασικές προτεραιότητες της Νέας Δημοκρατίας, που αφορούν στην κοινωνία των ευκαιριών, στην αύξηση και επιβράβευση της παραγωγικότητας, στο λειτουργικό πολιτικό σύστημα, στη σύγχρονη παιδεία που προετοιμάζει την κοινωνία του μέλλοντος, στο κράτος δικαίου, στη συμμετοχή και συναπόφαση σε Ευρωπαϊκή Ένωση και ΝΑΤΟ και στο ασφαλές περιβάλλον της οικονομικής σταθερότητας.

Επεσήμανε ακόμη ότι η ΝΔ θα καταψηφίσει την κακή για την χώρα συμφωνία των Πρεσπών, όποτε και αν έρθει στην Βουλή.

Στη συνεδρίαση εκτός από το προεδρείο, τα μέλη της ΝΟΔΕ ,των προέδρων των ΔΗΜΤΟ, συμμετείχαν ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Τρικάλων Χρήστος Μιχαλάκης, οι π. Βουλευτές Ηλίας Βλαχογιάνννης και Μιχάλης Ταμήλος, το μέλος της Π.Ε. της ΝΔ Γιώργος Βράντζας, ο τομεάρχης του κόμματος Νίκος Καρδούλας, οι πολιτευτές Θανάσης Λιούτας και Δέσποινα Λασπά, ο Δήμαρχος Φαρκαδόνας Θανάσης Μεριβάκης, αυτοδιοικητικοί, φίλοι του κόμματος.