You are currently viewing Εργασίες συντήρησης στη 2η και στην 3η επαρχιακή οδό από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας (15/3/2024)

Εργασίες συντήρησης στη 2η και στην 3η επαρχιακή οδό από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας (15/3/2024)

Εργασίες συντήρησης στη 2η επαρχιακή οδό (Θεσσαλονίκης – Ασβεστοχωρίου – Χορτιάτη – Κορυφής Κισσού) και στην 3η επαρχιακή οδό (Θεσσαλονίκης – Πυλαίας – Πανοράματος – Διασταύρωση προς Χορτιάτη) θα πραγματοποιήσει η Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας από την Τρίτη 19 έως την Παρασκευή 22 Μαρτίου 2024.

Συγκεκριμένα, θα εκτελεστούν οι ακόλουθες εργασίες:

– Ανακατασκευή ασφαλτοτάπητα και χωματουργικές εργασίες επί της 28ης Οκτωβρίου – 2ης επαρχιακής οδού (λεωφόρος Παπανικολάου – οικισμός Ασβεστοχωρίου) στο οδικό τμήμα μεταξύ των διασταυρώσεων των οδών Ολύμπου και Μάνου Χατζιδάκι με κατεύθυνση από και προς Θεσσαλονίκη και με αποκλεισμό μίας λωρίδας κυκλοφορίας.

– Ανακατασκευή ασφαλτοτάπητα και χωματουργικές εργασίες επί της 25ης Μαρτίου – 2ης επαρχιακής οδού (οικισμός Ασβεστοχωρίου) στο οδικό τμήμα μεταξύ των διασταυρώσεων των οδών Μεγάλου Αλεξάνδρου και Νεφέλης με κατεύθυνση από και προς Θεσσαλονίκη και με αποκλεισμό μίας λωρίδας κυκλοφορίας.

– Ανακατασκευή ασφαλτοτάπητα και χωματουργικές εργασίες επί της Τζον Κένεντι – 3ης επαρχιακής οδού στο οδικό τμήμα μεταξύ των διασταυρώσεων των οδών Πρασακάκη και Μουστακλή με κατεύθυνση από και προς Θεσσαλονίκη και με αποκλεισμό μίας λωρίδας κυκλοφορίας.

– Ανακατασκευή ασφαλτοτάπητα και χωματουργικές εργασίες επί της Μεγάλου Αλεξάνδρου – 3ης επαρχιακής οδού στο οδικό τμήμα μεταξύ των διασταυρώσεων των οδών Μαντζαρίδη και Γυμνασίου με κατεύθυνση από και προς Θεσσαλονίκη και με αποκλεισμό μίας λωρίδας κυκλοφορίας.

Οι εργασίες θα εκτελούνται από τις 7.00 κάθε πρωί, από την Τρίτη 19 έως την Παρασκευή 22 Μαρτίου, ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες. Ήδη έχει γίνει η σχετική συνεννόηση με την Υποδιεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης, ώστε να υπάρξουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας κατά τη διάρκεια των εργασιών.