You are currently viewing Γιάννης Κακαβίτσας: Ο μοναδικός Υποψήφιος που χαρίζει δέντρα για τα φυλλάδια που μοίρασε

Γιάννης Κακαβίτσας: Ο μοναδικός Υποψήφιος που χαρίζει δέντρα για τα φυλλάδια που μοίρασε

Δέντρα χαρίζει ο Γιάννης Κακαβίτσας, ο υποψήφιος με τον Νίκο Χαρδαλιά στην Περιφέρεια Αττικής, για να πει με αυτόν τον συμβολικό τρόπο “Ευχαριστώ” στους πολίτες που τον στήριξαν με την ψήφο τους στις εκλογές και “Συγνώμη” προς το περιβάλλον που “τραυμάτισε” αλλά και σε εκείνους που χάλασε την αισθητική τους με τα φυλλάδια που μοίρασε προεκλογικά για να τον γνωρίσουν.

Την Κυριακή 15 Οκτωβρίου 2023 ο Γιάννης Κακαβίτσας, που ήταν Υποψήφιος Σύμβουλος με τον Νίκο Χαρδαλιά στην Περιφερειακή Ενότητας Πειραιώς, θα προσφέρει δέντρα σε όλους, στην Πλατεία Ηρώων στο Πέραμα, από τις 10.00 το πρωί.

Οι εκλογές τελείωσαν και οι υποψήφιοι από την Δευτέρα κιόλας σας ξέχασαν! Να, όμως που υπάρχει και η εξαίρεση στον κανόνα: Ο Γιάννης Κακαβίτσας χαρίζει Δέντρα για τα φυλλάδια που μοίρασε ως Υποψήφιος! Ο μοναδικός υποψήφιος που έκανε κάτι τέτοιο!!! Αυτό θα πει οικολογική συνείδηση και υπόδειγμα ήθους!

Ο Γιάννης Κακαβίτσας δεν έχει κάποιο προσωπικό όφελος από αυτήν την κίνηση, γιατί πια έχουν τελειώσει οι εκλογές. Παρά μόνο να πει ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ και ΣΥΓΝΩΜΗ! Κάτι που κανείς άλλος υποψήφιος δεν έκανε. Γιατί τους περισσότερους αν όχι όλους, τους νοιάζει το πριν – πως θα καταφέρουν να κερδίσουν ψήφους. Μετά τις εκλογές όμως τι γίνεται;