You are currently viewing Παιονία: Ο Χρήστος Δραγανίδης υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον Κώστα Σιωνίδη

Παιονία: Ο Χρήστος Δραγανίδης υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον Κώστα Σιωνίδη

Γεννήθηκε το 1959 στο Πολύκαστρο του Κιλκίς, είναι Πρόεδρος Ν.Π.Δ.Δ. Υγείας Πρόνοιας και κοινωνικής προστασίας άλλα και επιχειρηματίας. Ο λόγος για τον Χρήστο Δραγανίδη, που “κατεβαίνει” ξανά υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στον Δήμο Παιονίας με την παράταξη “Η Παιονία της προόδου” με υποψήφιο Δήμαρχο τον Κώστα Σιωνίδη.

Ο Χρήστος Δραγανίδηςς τελείωσε το εξατάξιο Γυμνάσιο Αξιούπολης θετικό τμήμα και στη συνέχεια σπούδασε στο τμήμα Ηλεκτρονικών ΤΕΙ Θεσσαλονίκης. Ακολούθως ασχολήθηκε με προγράμματα Ηλεκτρονικών υπολογιστών για εφαρμογές σε λογιστική-οικονομικά.

Ίδρυσε και οργάνωσε το 1983-1990 το Πολιτιστικό Σύλλογο Πολυκάστρου όπου διετέλεσε πρόεδρος στο Δ .Σ. με πλούσια δραστηριότητα ( Βιβλιοθήκη, Κινηματογραφική λέσχη, Αίθουσα εκδηλώσεων κτλ) .

Εκπλήρωσε τις στρατιωτική του θητεία ως έφεδρος Αξιωματικός Διαβιβάσεων.

Εργάστηκε ως υπάλληλος σε λογιστικό γραφείο και στην συνέχεια από το 1987 ασχολήθηκε με επιχείρηση εμπορίας ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών ειδών στο Πολύκαστρο (EXPERT).

Εκλέχτηκε δημοτικός σύμβουλος το 1990 με δήμαρχο τον Γ. Δαμιανίδη και ορίστηκε Αντιδήμαρχος για δυο χρόνια. Ίδρυσε το Δημοτικό Κέντρο πολιτισμού και Πληροφόρησης όπου διετέλεσε πρώτος πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου.

Στη Συνέχεια εκλέχτηκε νομαρχιακός σύμβουλος με Νομάρχη τον Γ. Φλωρίδη.

Διετέλεσε πολλές φορές πρόεδρος και μέλος Δ.Σ. σε συλλόγους της πόλης
( Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων κτλ) συμμετείχε σε πρωτοβουλίες φορέων ως ενεργός πολίτης.

Στις τελευταίες Δημοτικές Εκλογές με τον “Καλλικρατικό” νέιο Δήμο Παιονίας συγκρότησε αδέσμευτο ψηφοδέλτιο και συμμετείχε ως υποψήφιος δήμαρχος και το δημοτικό συνδυασμό “ΠΑΙΟΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ”.
Σήμερα είναι επικεφαλής της ελάσσονος μειοψηφίας στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Παιονίας

Είναι παντρεμένος με την Κυριακή Ηλιάδου και έχουν δύο παιδιά τον Τάσο και την Λίνα.