You are currently viewing ΤΖΟΚΕΡ-ΠΡΟΤΟ [27-9-18]: Οι αριθμοί της 1952ης κλήρωσης
ΤΖΟΚΕΡ - ΠΡΟΤΟ: Οι τυχεροί αριθμοί

ΤΖΟΚΕΡ-ΠΡΟΤΟ [27-9-18]: Οι αριθμοί της 1952ης κλήρωσης

Στην 1952η κλήρωση του ΤΖΟΚΕΡ σήμερα Πέμπτη 27/9/18 το ποσό που θα μοιραστούν οι νικητές της 1ης κατηγορίας, μετά το ΤΖΑΚ-ΠΟΤ που σημειώθηκε στην προηγούμενη κλήρωση, είναι τουλάχιστον 1.800.000 ευρώ.

Στην προηγούμενη κλήρωση στη δεύτερη κατηγορία (5άρια) σημειώθηκε ΤΖΑΚ-ΠΟΤ και το ποσό των 76.876,65 ευρώ μεταφέρεται στην αποψινή κλήρωση.

Οι τυχεροί αριθμοί του Τζόκερ για σήμερα Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου είναι:
3, 5, 39, 41, 45  και αριθμός Τζόκερ το 3

Στο ΠΡΟΤΟ σήμερα Πέμπτη 27/9/18 (1952η κλήρωση) οι τυχεροί της πρώτης κατηγορίας θα μοιραστούν τουλάχιστον 150.000 ευρώ μετά το ΤΖΑΚ-ΠΟΤ που σημειώθηκε στην προηγούμενη κλήρωση.

Στη δεύτερη κατηγορία (6) της προηγούμενης κλήρωσης είχε βρεθεί ένα τυχερό δελτίο που κερδίσε το ποσό των € 25.000 ευρώ.

Οι τυχεροί αριθμοί του ΠΡΟΤΟ για σήμερα Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου είναι: 8848231

Μια συχνή ερώτηση που γίνετε προς τον ΟΠΑΠ είναι: Πως ελέγχεται η διαδικασία των κληρώσεων; Η απάντηση σύμφωνα με την Ιστοσελίδα του opap.gr είναι:

Για να διασφαλιστεί η αξιοπιστία και το αδιάβλητο των κληρώσεων, πραγματοποιούνται μια σειρά από διαδικασίες, οι οποίες είναι:

1. Οι κληρώσεις γίνονται παρουσία μιας Ανεξάρτητης Επιτροπής Κληρώσεων, η οποία αποτελείται από μέλη που ορίζονται από το Υπουργείο Πολιτισμού και τα οποία πιστοποιούν ότι έχουν τηρηθεί όλες οι απαραίτητες διαδικασίες (α. τελική έγκριση από την Επιτροπή Ελέγχου β. η διαδικασία δοκιμαστικών κληρώσεων) για το αδιάβλητο της κλήρωσης.

2. Πριν ξεκινήσει η διαδικασία της κάθε κλήρωσης πραγματοποιούνται έλεγχοι στις κληρωτίδες και στα σφαιρίδια από την Επιτροπή Κληρώσεων (ΕΚ). Πιο συγκεκριμένα, γίνονται δοκιμαστικές κληρώσεις για τον έλεγχο των κληρωτίδων και επιλέγονται τυχαία από την ΕΚ δύο από τις τρεις διαθέσιμες σειρές σφαιριδίων για κύρια και εφεδρική κληρωτίδα. Τα σφαιρίδια ζυγίζονται με ζυγαριά ακριβείας, ώστε να πιστοποιείται ότι οι αποκλίσεις στο βάρους τους είναι εντός των πλαισίων που ορίζει ο κατασκευαστής.

3. Οι ζυγαριές ακριβείας, οι μηχανικές κληρωτίδες και τα σφαιρίδια κατασκευάζονται από διεθνώς πιστοποιημένες εταιρείες. Δύο φορές το χρόνο γίνεται διακρίβωση για τη σωστή λειτουργία των ζυγαριών ακριβείας.

4. Την διαδικασία ελέγχου των κληρωτίδων και των σφαιριδίων, καθώς και τη ζωντανή κλήρωση, μπορεί να την παρακολουθήσει οποιοσδήποτε εκδηλώσει ενδιαφέρον.

5. Η μετάδοση των κληρώσεων γίνεται ζωντανά από τηλεοπτικό κανάλι πανελλήνιας εμβέλειας, διασφαλίζοντας και με αυτό τον τρόπο το αδιάβλητο της διαδικασίας.