You are currently viewing Χαιρέτα μου τον πλάτανο: Ο Ηλίας κάνει στενό μαρκάρισμα στη Φιλιώ

Χαιρέτα μου τον πλάτανο: Ο Ηλίας κάνει στενό μαρκάρισμα στη Φιλιώ

Στο επόμενο επεισόδιο, το 107ο, της σειράς “Χαιρέτα μου τον πλάτανο” που θα προβληθεί την Τρίτη  7/2, θα δούμε πως η Μάρμω μαθαίνει τα νέα για τον αδερφό του Βαγγέλα και αποφασίζει να πάρει εκδίκηση…

Ο Παναγής περνάει τη νύχτα στη φυλακή, ενώ η Κατερίνα συνειδητοποιεί πως, με όσα έχουν γίνει, δεν θα καταφέρουν να υιοθετήσουν και βουτάει στην απελπισία. Η Χρύσα αποφασίζει να κάνει «έξωση» στον Χαραλάμπη και αυτός βάζει πλώρη για Όσκαρ Α’ Αντρικού Ρόλου. Η Μάρμω μαθαίνει τα νέα για τον αδερφό του Βαγγέλα και αποφασίζει να πάρει εκδίκηση, εκδίκηση θέλει να πάρει κι ο Σίμος όμως, από όποιον ελευθέρωσε την αρκούδα. Την ίδια ώρα, ο Ηλίας κάνει στενό μαρκάρισμα στη Φιλιώ και καταφέρνει να περάσει χρόνο μαζί της μ’ ένα… ελαφρώς ύπουλο τέχνασμα. Κι ο παπάς θέλει να περάσει χρόνο με τη Βαλέρια όμως, μόνο που εκείνη του δίνει τελεσίγραφο. Ποιο δρόμο θα διαλέξει ο Νώντας; Του Θεού ή της μαφιόζας; Δείτε όλα τα επεισόδια στο thess24.gr.

Στο προηγούμενο επεισόδιο είδαμε πως η αρκούδα κόβει βόλτες ελεύθερη στο χωριό, με αποτέλεσμα μια χωριανή που τη βλέπει ξαφνικά μπροστά της, να πάθει καρδιακό. Κι ενώ η Κατερίνα κάνει ό,τι μπορεί για να τη σώσει, η κόρη της έρχεται με άγριες διαθέσεις, αποφασισμένη να πέσουνε… μηνύσεις.