You are currently viewing Artease Charity για την στήριξη των κοριτσιών που φιλοξενεί η Στέγη Μέλισσα

Artease Charity για την στήριξη των κοριτσιών που φιλοξενεί η Στέγη Μέλισσα

Η κομμωτική και η τέχνη του γκράφιτι δημιουργούν ένα πρωτοποριακό φιλανθρωπικό event για τα κορίτσια της Στέγης Μέλισσα υπό την αιγίδα της Paul Mitchell, η οποία κινητοποίησε συνεργάτες, φίλους & υποστηρικτές της κουλτούρας προσφοράς της εταιρείας, που έχει ως μότο «μία καλή πράξη τη φορά» μπορεί συμβάλλει στην αλλαγή του κόσμου.

18 Artists από τον χώρο της Αθηναϊκής street art και 26 κομμωτές, χρησιμοποιούν ως κοινό καμβά τις εκπαιδευτικές κεφαλές κομμωτηρίου. Τα πρόσωπα και τα μαλλιά αλλάζουν και αποτελούν πλέον μοναδικά έργα τέχνης. Ανάμεσα στους καλλιτέχνες, εκπροσωπώντας την Red Bull, ο καλλιτεχνικός διευθυντής και διοργανωτής του Διεθνούς Συνεδρίου Τατουάζ της Αθήνας, του Athens Tattoo Expo, του Βαλκανικού Συνεδρίου Τατουάζ Θεσσαλονίκης και ιδιοκτήτης του DarkSide Tattoo Society, Κυριάκος Μπαλάσκας.

Η πρωτοποριακή αυτή σύμπραξη θα φιλοξενηθεί την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου στο Metaphor Athens στις 18.00, όπου τα έργα θα διατίθενται προς πώληση για την στήριξη των κοριτσιών της Στέγης Μέλισσα. Η Στέγη Μέλισσα λειτουργεί αδιαλείπτως από το 1921 στην Θεσσαλονίκη και προστατεύει κορίτσια που έχουν βιώσει ενέργειες κακοποίησης, εγκατάλειψης και παραμέλησης από το οικογενειακό τους περιβάλλον.

Willcom ΕΠΕ
Αποκλειστικός αντιπρόσωπος Paul Mitchell Ελλάδος
Κλεισθένους 266, Γέρακας Τ.Κ. 15344
Τηλ. +30 210 8032322
Email: info@paulmitchell.gr