You are currently viewing Άπιστος: Η Ντερίν πέφτει στα πόδια της Ασιγιά

Άπιστος: Η Ντερίν πέφτει στα πόδια της Ασιγιά

Στα επόμενα επεισόδια της σειράς Άπιστος, που θα προβληθεί την Τρίτη 30/8, θα δούμε πως στη σχέση της Μπαχάρ με τον Μελίχ εμφανίζονται τα πρώτα σύννεφα.

Ο Βολκάν σκοπεύει να επιδιώξει την πλήρη κηδεμονία της κόρης του, παρουσιάζοντας την Ντερίν ως ψυχολογικά ανισόρροπη και ακατάλληλη μητέρα. Για να το πετύχει, ζητά τη βοήθεια της Ασιγιά, η οποία όμως αρνείται να συμμετάσχει σε μια ιστορία που έζησε και η ίδια πριν από λίγα χρόνια μαζί του.

Στη σχέση της Μπαχάρ με τον Μελίχ εμφανίζονται τα πρώτα σύννεφα. Μήπως δεν είναι ο άντρας που εκείνη φαντάστηκε όταν της ζήτησε να τον παντρευτεί; Η Ντερίν, προκειμένου να μην χάσει τον Βολκάν, φτάνει στο σημείο να παρακαλέσει την Ασιγιά να ξεκαθαρίσει στον Βολκάν όσο γίνεται πιο έντονα ότι δεν πρόκειται ποτέ να είναι ξανά μαζί. Δείτε sneak preview.

Στα προηγούμενα επεισόδια είδαμε πως Η Ντεριά προτρέπει την Ασιγιά να αφήσει την καρδιά της ανοιχτή στο ενδεχόμενο ενός νέου έρωτα και να πάψει να φοβάται τόσο πολύ. Έτσι, η Ασιγιά αποφασίζει να κάνει το μεγάλο βήμα και να ξεκινήσει αυτή την περιπέτεια με τον Αράς. Μόνη της προϋπόθεση, να της λέει πάντα την αλήθεια, ό,τι κι αν βγει στην επιφάνεια για το παρελθόν του. Η Ντερίν αποκαλύπτει σε όλους ότι περπατά και πάλι, χωρίς να ξέρει ότι έτσι δίνει στον Βολκάν το σήμα που περίμενε για να ξεκινήσει διαδικασίες διαζυγίου.