You are currently viewing Ριχάρδος: Θα κάνει το εμβόλιο; Τι δήλωσε;

Ριχάρδος: Θα κάνει το εμβόλιο; Τι δήλωσε;

Συνέντευξη στο Tsipas Radio και στον Ηλία Τσίπα έδωσε ο Ριχάρδος και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο εμβόλιο και στην κυβέρνηση Μητσοτάκη.

Η κυβέρνηση Μητσοτάκη, μέχρι ώρας, τι ..γεύση σου αφήνει;
«Θεωρώ ότι πράγματι είναι πάρα πολύ καλή. Της δίνω μπράβο και συγχαρητήρια, για τον τρόπο, που έχει συμπεριφερθεί όλον αυτόν το καιρό. Από την ώρα, που έγινε η εκλογή της από τον ελληνικό λαό. ».

Αν αύριο, η χώρα αναγκαζόταν να πάει σε πρώρες εκλογές…Θεωρείτε ότι θα επανεκλεγόταν και μάλιστα άνετα, όπως δείχνουν όλες οι τελευταίες δημοσκοπήσεις;
«Το σενάριο των προώρων εκλογών, το αποκλείω αυτή τη στιγμή. Διότι η κυβέρνηση τα πάει πάρα πολύ καλά. Παρόλο την μεγάλη πίεση που έχει δημιουργήσει για να σώσει ζωές».

Αρκετοί δηλώνουν μπερδεμένοι με το εμβόλιο και δεν ξέρουν αν θα το κάνουν. Ενώ άλλοι, είναι σίγουροι πως είναι η μόνη λύση για επιστροφή στην κανονικότητα. Εσύ, σε ποια από τις δύο κατηγορίες βρίσκεσαι ;
«Εγώ, σίγουρα θα κάνω το εμβόλιο. Και μόνο το τέλος της ανησυχίας στον οικονομικό τομέα. Επίσης, το τέλος της ανησυχίας να πάρει χειρότερες τροπές ή μεταλλάξεις αυτός ο ιός, μας ..πιέζει να κάνουμε όλοι το εμβόλιο».

Διαβάστε όλη τη συνέντευξη εδώ