You are currently viewing ΤΖΟΚΕΡ 3/11/20: Δείτε τα νούμερα από την 2202η κλήρωση
ΤΖΟΚΕΡ: Οι τυχεροί αριθμοί

ΤΖΟΚΕΡ 3/11/20: Δείτε τα νούμερα από την 2202η κλήρωση

ΤΖΟΚΕΡ – 03/11/20. Τουλάχιστον 800.000 ευρώ είναι να μοιρασθούν οι τυχεροί της πρώτης κατηγορίας στη σημερινή κλήρωση Τρίτη 03/11/20.

Στην προηγούμενη κλήρωση είχαν βρεθεί δύο τυχεροί στη δεύτερη κατηγορία (5άρια) και κέρδισαν το ποσό των 26.151,03 ευρώ ο καθένας.

Οι τυχεροί αριθμοί του ΤΖΟΚΕΡ (2202η κλήρωση) για σήμερα Τρίτη 3/11/20 είναι:

9, 12, 31, 32, 35 και ο αριθμός ΤΖΟΚΕΡ είναι το 10.

Δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα στον παρακάτω πίνακα του ΟΠΑΠ:

Μια ερώτηση που γίνεται συχνά είναι: Πως μπορεί κάποιος που έχει κερδίσει ένα μεγάλο ποσό να εξαργυρώσει το δελτίο του διατηρώντας την ανωνυμία του; Η απάντηση σύμφωνα με την Ιστοσελίδα του opap.gr είναι: Η εξαργύρωση ενός δελτίου με κέρδος μέχρι 100.000€ μπορεί να γίνει σε οποιοδήποτε πρακτορείο της Ελλάδας, όπως και στα γραφεία της ΟΠΑΠ Α.Ε. στην Αθήνα και στην Θεσσαλονίκη. Για ποσά μεγαλύτερα από 100.000€ η αίτηση πληρωμής εκδίδεται μόνο στα κεντρικά γραφεία της ΟΠΑΠ Α.Ε. στην Αθήνα για λόγους προστασίας της ανωνυμίας του παίκτη. Στην περίπτωση που ο παίκτης δεν θέλει να εμφανιστεί στα γραφεία της ΟΠΑΠ ΑΕ η διαδικασία εξαργύρωσης μπορεί να γίνει και με εξουσιοδοτημένο δικηγόρο.

Μια ερώτηση ακόμα που γίνεται συχνά είναι: Αυξάνονται τα τζακ ποτ του ΤΖΟΚΕΡ κατά τις περιόδους των γιορτών; Τι πραγματικά ισχύει; Η απάντηση σύμφωνα με την Ιστοσελίδα του opap.gr είναι: Η αντίληψη ότι το Τζόκερ αυξάνει το διανεμόμενο ποσό του κατά τις γιορτές των Χριστουγέννων έχει τη ρίζα της στην ιστορία του παιχνιδιού: Το ΤΖΟΚΕΡ συνήθιζε να αυξάνει το διανεμόμενο ποσό κατά την περίοδο των Χριστουγέννων μέχρι και το 2012. Η αύξηση αυτή οφειλόταν στο γεγονός ότι μέρος των αδιάθετων κερδών του έτους αποδιδόταν ως προωθητική ενέργεια μέσα από το ΤΖΟΚΕΡ. Αυτό συνέβαινε γιατί μέχρι και το 2012, η ΟΠΑΠ ΑΕ όφειλε σύμφωνα με το Π.Δ. 7/97, να επιστρέφει στο σύνολό τους τα ποσά των κερδισμένων δελτίων, τα οποία δεν εισπράχθηκαν πότε από τους παίκτες. Τα αδιάθετα αυτά ποσά αποδίδονταν μετά τη λήξη κάθε οικονομικής χρήσης στην αμέσως επόμενη, είτε υπό μορφή προωθητικών ενεργειών (π.χ. δώρα), είτε επιπλέον επιδότησης επιλεγμένων κληρώσεων, όπως π.χ. των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς. Από 01/01/2013, σύμφωνα με ΦΕΚ, τα αδιάθετα ποσά καταβάλλονται από την ΟΠΑΠ ΑΕ στο κράτος. Λόγω της παραπάνω προωθητικής ενέργειας, ο κόσμος έβλεπε το παιχνίδι να ανεβαίνει απότομα τα Χριστούγεννα σε πολύ υψηλά ποσά που ερμηνεύτηκαν ως “μεγάλα ΤΖΑΚΠΟΤ στις γιορτές”. Στην ουσία όμως ο λόγος ήταν η προωθητική ενέργεια.