You are currently viewing Η καμπάνια «ΕΝΑ στα ΠΕΝΤΕ» στην Εόρτια Πανήγυρη των Αγίων Πάντων στα Δεμένικα Πατρών.
Η καμπάνια «ΕΝΑ στα ΠΕΝΤΕ» στην Εόρτια Πανήγυρη των Αγίων Πάντων στα Δεμένικα Πατρών.

Η καμπάνια «ΕΝΑ στα ΠΕΝΤΕ» στην Εόρτια Πανήγυρη των Αγίων Πάντων στα Δεμένικα Πατρών.

Η καμπάνια «ΕΝΑ στα ΠΕΝΤΕ» του Συμβουλίου της Ευρώπης στην Ελλάδα για την πρόληψη της παιδικής σεξουαλικής κακοποίησης έπειτα από πρόσκληση του Πατέρα Χριστόδουλου, της ενορίας Αγίων Θεοδώρων στα Δεμένικα Πατρών καθώς και του πολιτιστικού συλλόγου «Άγιοι Πάντες» συμμετείχε στην Εόρτια Πανήγυρη των Αγίων Πάντων, στα Δεμένικα Πατρών.

Η Έλενα Ράπτη βρέθηκε το Σάββατο 2 Ιουνίου 2018 στην Εόρτια Πανήγυρη των Αγίων Πάντων που πραγματοποιήθηκε στα Δεμένικα Πατρών. Η ενορία των Αγίων Θεοδώρων και ο εκπολιτιστικός σύλλογος της περιοχής «Άγιοι Πάντες» αφουγκραζόμενοι τα προβλήματα που μαστίζουν την περιοχή θέλησαν να ενημερώσουν τους χιλιάδες προσκυνητές και λοιπούς ενορίτες που κατέκλυσαν την περιοχή για την ευρωπαϊκή καμπάνια που συντονίζει η Έλενα Ράπτη στην Ελλάδα για την πρόληψη της παιδικής σεξουαλικής κακοποίησης.

Οι παρευρισκόμενοι είχαν τη δυνατότητα να προμηθευτούν: το DVD των δύο ιστοριών κινουμένων σχεδίων «Το Μυστικό της Νίκης 1» και «To Μυστικό της Νίκης 2 – Η περιπέτεια του Βίκτωρα», το παιδικό παραμύθι «Η ΚΙΚΟ ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΡΙ», το έντυπο «Ο Κανόνας των Εσωρούχων» με οδηγίες για γονείς, καθώς και το φυλλάδιο «7 τηλεφωνικές γραμμές βοήθειας».

Η Έλενα Ράπτη, Βουλευτής Α΄ Θεσσαλονίκης, είναι Συντονίστρια της καμπάνιας «ΕΝΑ στα ΠΕΝΤΕ» του Συμβουλίου της Ευρώπης στην Ελλάδα και Εμπειρογνώμονας στο κοινό πρόγραμμα Ευρωπαϊκής Ένωσης και του Συμβουλίου της Ευρώπης για την πρόληψη της παιδικής σεξουαλικής κακοποίησης στον αθλητισμό.