You are currently viewing Φτερωτός θεός: Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια;

Φτερωτός θεός: Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια;

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στα νέα επεισόδια της σειράς Φτερωτός θεός που θα προβληθούν αυτήν την εβδομάδα.

Η «Υπέροχη Ιδέα» μόλις κέρδισε ένα νέο, μεγάλο πελάτη χάρη στη δημιουργικότητα του Τζαν. Και ποιος του έδωσε την έμπνευση; Μα φυσικά η Σανέμ, που συνεχίζει να αναζητά το μυστηριώδες «άλμπατρος». Μια ακόμα αλυσίδα συμπτώσεων και άτυχων στιγμών που μοιάζει να μη λείπουν ποτέ από τη ζωή της, οδηγούν τη Σανέμ μέσα στο δωμάτιο του Τζαν στην οικογενειακή τους έπαυλη!

Ο Εμρέ εξακολουθεί να δίνει τα εταιρικά μυστικά της «Υπέροχης Ιδέας» στην Αϊλάν, όμως αρχίζει σιγά σιγά να συνειδητοποιεί ότι η φιλοδοξία αυτής της γυναίκας είναι ακόρεστη. Ταυτόχρονα, αναγκάζει τη Σανέμ να παραμένει κολλημένη στο πλευρό του Τζαν, για να σαμποτάρει κάθε επαγγελματική του κίνηση.

Η Λεϊλά κατηγορείται πως αυτή είναι η κατάσκοπος της «Υπέροχης Ιδέας», αφού από το δικό της υπολογιστή έφυγαν ύποπτα μηνύματα προς την ανταγωνίστρια εταιρία. Ο Τζαν σκοπεύει να χρησιμοποιήσει τη γοητεία του για να πείσει ένα τοπ μόντελ να συμμετάσχει σε project της εταιρίας του, όμως λογαριάζει χωρίς τη Σανέμ, η οποία με εντολή του Εμρέ συνεχίζει να του βάζει εμπόδια σε κάθε βήμα.

Η Σανέμ και ο Τζαν έρχονται ακόμη πιο κοντά και αρχίζουν να αποκαλύπτουν ο ένας στον άλλο τα πάθη και τα όνειρά τους. Αυτός όμως, πιστεύοντας πως η Σανέμ είναι αρραβωνιασμένη με άλλον, επιμένει πως η σχέση τους είναι απλώς επαγγελματική. Ο Τζαν μιλά με τη Λεϊλά, η οποία ορκίζεται πως δεν είναι η κατάσκοπος που αναζητά, και της επιτρέπει να γυρίσει στη δουλειά. Εν τω μεταξύ, οι γονείς των κοριτσιών, χωρίς να ξέρουν ότι το χρέος τους έχει πληρωθεί, κανονίζουν να πουλήσουν το οικογενειακό μπακάλικο.

Η Σανέμ αποκαλύπτει στους γονείς της ότι πλήρωσε το χρέος του μπακάλικου με προκαταβολή του ετήσιου μισθού της. Εν τω μεταξύ, η «Υπέροχη Ιδέα» ετοιμάζεται να δεχθεί επίσκεψη από μια μεγάλη εταιρία καλλυντικών, η οποία ψάχνει συνεργάτη. Ο Εμρέ επιστρατεύει τη Σανέμ για να καταστρέψει την επίσκεψη αυτή, ενώ ο Τζαν φοβούμενος τον εταιρικό κατάσκοπο επιφορτίζει τη Λεϊλά με το αντίστροφο καθήκον, το να πάνε όλα καλά!