You are currently viewing Ο πρίγκιπας της φωτιάς: Ραγδαίες οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια

Ο πρίγκιπας της φωτιάς: Ραγδαίες οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια

Στα επόμενα επεισόδια της σειράς Ο πρίγκιπας της φωτιάς, η Μαριάννα βρίσκεται αντιμέτωπη με την Βέρα, αλλά στο στόμα της η λέξη «μάνα» έχει γεύση πικρή. Ο Στέλιος καλωσορίζει στο σπίτι του την πρόσφυγα με την κόρη της, η Κάτια όμως είναι απούσα.

Ο Ανδρέας ζητά από τον Λαέρτη να παραμείνει δίπλα του στον Όμιλο. Η Μάγια γνωρίζει τον Ερρίκο στο γραφείο της Ελεάννας και γοητεύεται. Η Βέρα συντριμμένη, προσπαθεί να διαχειριστεί τη μεγάλη απόρριψη από το παιδί της. Τα νέα πως η Μαριάννα είναι η πραγματική Λαζάρου πέφτουν σαν κεραμίδα στο κεφάλι της Μάρως. Ο Ερρίκος προτείνει στην Ελεάννα κάτι που θα τους καταστήσει ακόμη πιο ισχυρούς οικονομικά.

Η Βέρα λέει στον Ανδρέα ότι συναντήθηκε με την Μαριάννα, συγκρούεται μαζί του και τον αποχαιρετά με τη φράση: «Τώρα ήρθε η σειρά σου να πληρώσεις.» Η Μάρω αποφασίζει να αναλάβει η ίδια την οργάνωση της σίτισης του ιδρύματος. Ο Μίλτος προσπαθεί να παρηγορήσει τη Βέρα αλλά και να την πείσει να φύγει για να μη στοχοποιηθεί η Μαριάννα. Η Μάγια παραλαμβάνει μια ανθοδέσμη. Η κάρτα έχει την υπογραφή του Ερρίκου. Ο Στέλιος θα ζητήσει τη βοήθεια του Ερρίκου για τη στέγαση αστέγων και προσφύγων, όταν το πει όμως στην Κάτια η αντίδρασή της δεν είναι καθόλου θετική. Η Μάγια που κανόνισε να βγει με τον Ερρίκο για φαγητό, μπαίνει στο αυτοκίνητο που έστειλε για να την παραλάβει ο Κριεζής. Την σκηνή παρακολουθεί ο Λαέρτης.

Η Αποκάλυψη ότι ο Ανδρέας Τσακίρης είναι ο βιολογικός της πατέρας σοκάρει τη Μαριάννα. Η Συνάντηση με τον Ερρίκο αφήνει την Μάγια ακόμη περισσότερο γοητευμένη. Ο Μίλτος συνεχίζει τις αποκαλύψεις και κουβέντα πάνω στην κουβέντα, η αδρεναλίνη αρχίζει να δίνει τη θέση της στο πάθος. Η Κάτια λέει στη μάγια ότι χαίρεται που η κόρη της βγαίνει με ένα πλούσιο τζέντλεμαν, μη γνωρίζοντας ότι αυτός που την φλερτάρει είναι ο Ερρίκος Κριεζής. Η Βέρα ετοιμάζεται να μπει στο αυτοκίνητο του Μίλτου, που θα την πάει στο Αεροδρόμιο, κάποιος όμως τους παρακολουθεί. Ο Λαέρτης ανακαλύπτει ότι κάποια κονδύλια της εταιρείας δεν δικαιολογούνται, λόγος για τον οποίο θα συγκρουστεί με την Ελεάννα. Η Νύχτα βρίσκει τον Στέλιο να παρκάρει τη μηχανή για να πάει να κοιμηθεί σε έναν φίλο του, μια νύχτα όμως που εγκυμονεί κινδύνους για αυτόν.

Η Μάγια έρχεται πρόσωπο με πρόσωπο με την Μαριάννα. Δυο γυναίκες που μοιράζονται τον ίδιο πατέρα, αλλά όχι και την αγάπη τους γι αυτόν. Ο Στέλιος βρίσκεται σε ένα σκοτεινό υπόγειο αιχμάλωτος με ένα πιάτο φαί δίπλα του, που είναι λύσσα και ένα μπουκάλι δίπλα, το οποίο περιέχει αλκοολούχο ποτό. Ο Μίλτος και η Μαριάννα αρχίζουν πια και συνεργάζονται στενά ανταλλάσσοντας πληροφορίες. Ο Λαέρτης συναντά κάποιον που ξέρει που πάνε τα μυστικά κονδύλια της Δανέζη. Η Ντιάνα που έχει πιάσει δουλειά σε εμπορικό κατάστημα, αρχίζει να καταλαβαίνει ότι ο ιδιοκτήτης την θέλει για κάτι παραπάνω από πωλήτρια. Η Εξαφάνιση του Στέλιου αρχίζει πια να ανησυχεί τους πάντες.