You are currently viewing ΕΛΙΦ: Η Ζεϊνέπ γίνεται έξαλλη με την πρόταση του Ερκούτ

ΕΛΙΦ: Η Ζεϊνέπ γίνεται έξαλλη με την πρόταση του Ερκούτ

Στα επόμενα επεισόδια της ELIF, θα δούμε πως η χαρά της Ελίφ κάνει ευτυχισμένη τη Μελαχάτ. Τηλεφωνεί στη και λέει στη Φεριντέ πόσο χάρηκε η μικρή. Από όλα τα ρούχα, η Ελίφ ξεχωρίζει το πουλόβερ, που έχει πλέξει η Μελέκ. Η Τουλάι βλέπει τον Βεϊσέλ να βάζει τη Μελέκ να υπογράψει κάποια έγγραφα και τον ρωτάει σχετικά. Ο Βεϊσέλ της λέει πως τα έγγραφα αφορούν τη δουλειά στο εστιατόριο.

Η Τουλάι, η οποία δεν γνωρίζει ότι ο Βεϊσέλ έχει πουλήσει το πλυντήριο αυτοκινήτων, φοβάται πως παραμελεί τη δουλειά του. Η Ζεϊνέπ είναι συνεχώς εξαντλημένη και τα βράδια βλέπει εφιάλτες. Η Αλιγιέ ανησυχεί πολύ για εκείνη. Η Φεραγιέ και η Πελίν επισκέπτονται την Αλιγιέ για να εκφράσουν τη θλίψη τους για την καταδίκη του Σελίμ. Η Σεχέρ καλεί τη Νουρτέν και της λέει τι συμβαίνει στο κτήμα και πως κατάφερε να κερδίσει την εμπιστοσύνη της Αρζού. Σύμφωνα με το happytv.gr η Αρζού δεν χαίρεται καθόλου με τα νέα για την εγκυμοσύνη της Ζεϊνέπ γιατί φοβάται πως η περιουσία θα μοιραστεί. Ο Σερντάρ εξακολουθεί να πιέζει την Αρζού για να δει την Τουγτσέ. Περιμένει στην πύλη του κτήματος και συναντά τη Φεραγιέ και την Πελίν. Η Φεραγιέ του λέει πως θέλει κάποια στιγμή να μιλήσουν. Ο Σερντάρ μιλάει με την Αρζού και της λέει πως θέλει να είναι μαζί με την κόρη του και πως βαρέθηκε συνεχώς να τον καθυστερεί και να βάζει ανάμεσά τους εμπόδια. Ο Κενάν πηγαίνει στο σπίτι του Νετζντέτ και του λέει πως θα αποδείξει ότι αυτοτραυματίστηκε και πως ο Σελίμ δεν είχε καμία σχέση. Θέλει να μιλήσει με τον Ερκούτ αλλά ο Νετζντέτ δεν το επιτρέπει με αποτέλεσμα ο Κενάν να γίνει έξαλλος.

Ο Κενάν θυμωμένος βγάζει το όπλο του και λέει στον Νετζντέτ πως θα βρει τη λύση σε αυτή την κατάσταση και πως θα του επιτρέψει να ζήσει μόνο και μόνο για να τον «σκοτώνει» κάθε μέρα και στη συνέχεια φεύγει. Ο Κενάν πηγαίνει στον δικηγόρο του και καταστρώνουν τη στρατηγική τους. Ο δικηγόρος συμβουλεύει τον Κενάν να θεωρήσουν την υπόθεση του Σελίμ και το ατύχημα του Μελίχ δύο ξεχωριστές περιπτώσεις ώστε να τις αντιμετωπίσουν καλύτερα. Ένας από τους άντρες του Νετζντέτ λέει στον Ερκούτ να εξαφανιστεί για λίγο καιρό αλλά εκείνος αρνείται. Διαβάστε τη συνέχεια στο Nto-Re-Mi.gr