You are currently viewing ΤΑΤΟΥΑΖ: Ο Ορφέας τηλεφωνεί στον Φίλιππο και τον απειλεί με χυδαίο τρόπο

ΤΑΤΟΥΑΖ: Ο Ορφέας τηλεφωνεί στον Φίλιππο και τον απειλεί με χυδαίο τρόπο

Ραγδαίες οι εξελίξεις στο Τατουάζ. Στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα δούμε πως το ενδιαφέρον του Αλέξανδρου για το κυνήγι της τρούφας μεγαλώνει ακόμα περισσότερο αλλά δεν έχει το κεφαλαίο για να ξεκινήσει κάτι ανάλογο.

Η Άννα σε μια υπέρτατη απόδειξη αγάπης, του δίνει τη λύση. Η Μάρθα αποφασίζει να σπουδάσει και η Ελένη δεσμεύεται να την βοηθήσει. Η κατάσταση της Αμαλίας χειροτερεύει μέρα με τη μέρα, γεγονός που προβληματίζει τη Βέρα και τον Θεοχάρη. Ο Τόνυ βουλιάζει όλο και πιο βαθιά στα ναρκωτικά και η Μαργκώ είναι απαρηγόρητη. Η Νικόλ είναι δίπλα της στέκεται σε όλο αυτό. Ο Φίλιππος κάνει μια παράτολμη πρόταση στην Ελένη..

Ο Χάρης μπαίνει στο στόμα του λύκου με σκοπό να σώσει το Νικόλα και την Έλλη, αλλά για μια ακόμη φορά αποδεικνύεται αδέξιος. Η Ελένη κάνει μια κουβέντα με τον Φίλιππο για το θέμα «γάμος» και του κόβει τα φτερά. Η Αμαλία απομακρύνεται όλο και περισσότερο από τον Σέκερη, χωρίς όμως να του λέει τι της συμβαίνει, κι αυτός το παρεξηγεί. Ο Ορφέας τηλεφωνεί στον Φίλιππο και τον απειλεί με χυδαίο τρόπο! Λίγο αργότερα και πάνω στον εκνευρισμό του, ο Ορφέας ξυλοκοπεί τον συγκρατούμενο του, τον Λευτέρη. Η Μαργκώ κάνει μια πρόταση στον Τόνυ που πολύ δύσκολα θα μπορέσει να την αρνηθεί. Η οικογένεια Μελά συναντά τη Χριστίνα και η κουβέντα ξεφεύγει μόλις της λένε να μην αναφέρει το όνομα της Ελένης στο βιβλίο που γράφει για τη ζωή του Ορφέα. Ο Σέκερης τσακώνεται με την Αμαλία και της λέει να μείνει στο Λονδίνο για πάντα! Ο Αλέξανδρος λέει κάτι στην Όλγα και την βγάζει εκτός εαυτού! Μέσα στα νεύρα της, η Όλγα, μεθυσμένη, αρπάζει μια περαστική και την χαστουκίζει!