You are currently viewing Χαιρέτα μου τον Πλάτανο: Ο Ηλίας ζει ένα δράμα εξαιτίας του θησαυρού

Χαιρέτα μου τον Πλάτανο: Ο Ηλίας ζει ένα δράμα εξαιτίας του θησαυρού

Στο επόμενο επεισόδιο, που θα προβληθεί την Τετάρτη 5/10, θα δούμε πως ο Κανέλλος είναι έτοιμος να «παραδοθεί» στην αστυνόμο «άνευ ορίων, άνευ όρων».

Ο Εγκέφαλος σώζει την κατάσταση, λίγο πριν μπαγλαρώσει ο Κανέλλος τον Πετράν για ληστεία, με τις εντολές της… Κατερίνας, και ο Παναγής είναι έξαλλος με τη γιατρέσσα μας, που υποψιάζεται μέχρι και τη σκιά της. Η Λουκία έχει, επιτέλους, το πολύτιμο αβγό στα χέρια της και οι υποψήφιοι… ληστές κάνουν ουρά έξω από το Τμήμα, μπας και καταφέρουν να της το κλέψουν.

Ο Ηλίας ζει ένα δράμα, αφού είχε τον θησαυρό τόσο καιρό κάτω από τη μύτη του και δεν πήρε χαμπάρι, ενώ ο Κανέλλος είναι έτοιμος να «παραδοθεί» στην αστυνόμο «άνευ ορίων, άνευ όρων». Ο παπάς με την Τούλα προσπαθούν να μάθουν γιατί η Βαλέρια δεν ξεκολλάει με τίποτα από τον Πλάτανο και τι στο καλό είναι το Love Potion No 9, που πουλάει και πλουτίζει.

Στο προηγούμενο επεισόδιο είδαμε πως ο Κανέλλος, με τη βοήθεια του Παναγή, κρατάει τη Σύλβια και τη Βαλέρια στο Τμήμα και προσπαθεί να τις πείσει να του δώσουν η καθεμιά το μισό αβγό που έχει στην κατοχή της