You are currently viewing Γυναίκα χωρίς όνομα: Συναρπαστικές οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια

Γυναίκα χωρίς όνομα: Συναρπαστικές οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια

Στα επόμενα επεισόδια της σειράς Γυναίκα χωρίς όνομα Η Μαρίνα σοκαρισμένη έχει ακούσει το ηχογραφημένο υλικό, όπου η Μάρθα κανονίζει με τον Νίκο να βγάλουν από τη μέση την Κάτια και χάνει τη γη κάτω απ’ τα πόδια της. Η Μάρθα – ανήξερη ακόμα – συνεχίζει το θέατρο και τις ραδιουργίες πίσω από την πλάτη των υπολοίπων.

Η Κάτια προσπαθεί να κατευνάσει τον Αργύρη που είναι έξαλλος με την Εύα, που τόσα χρόνια του έκρυβε πως είχαν ένα γιο. Όταν πάει να την αντιμετωπίσει, εκείνη του «εξομολογείται» πως δεν τον ξεπέρασε ποτέ. Η Μαρίνα απειλεί πως θα καταγγείλει τον αστυνόμο αν τολμήσει να προχωρήσει με το παράνομο τεστ DNA. Η Έλλη είναι απαρηγόρητη, καθώς ο Χατζής καταφέρνει και πετάει τους Μακρήδες έξω από το σπίτι τους. Ο Γιώργος καταλαβαίνει πως η Λίζα βάζει λόγια στον μικρό Μανώλη και φοβάται πως θα χάσει το παιδί. Στο μεταξύ, μια φωτογραφία με την Μάρθα, την Κάτια και τη Ρένα στις φυλακές, πέφτει στα χέρια του Νίκου. Η Μαρίνα αποκαλύπτει σε όλους τι έμαθε για τη Μάρθα και πάει διαλυμένη να την αντιμετωπίσει…

Η Μαρίνα αποκαλύπτει στη Μάρθα ότι ξέρει όλη την αλήθεια για ό,τι κάνει τόσο καιρό πίσω από την πλάτη της. Η Μάρθα προσπαθεί να την πείσει πως ήθελε μόνο να την προστατεύσει, αλλά η Μαρίνα δεν την πιστεύει πια και αρνείται να τη συγχωρήσει. Ο Αργύρης, με την παρότρυνση της Κάτιας, έρχεται όλο και πιο κοντά με τον Γιάννη, χωρίς να γνωρίζει το βρώμικο σχέδιο της Εύας. Η Μαρίνα και η Ρένα προσπαθούν να διαχειριστούν την προδοσία της Μάρθας. Την ίδια στιγμή η Μάρθα, μόνη κι απογοητευμένη, αποφασίζει να βάλει τέλος στη ζωή της.

Η Μαρίνα δεν μπορεί να συνέλθει απ’ το σοκ της προδοσίας της Μάρθας. Σκέφτεται να δώσει τα στοιχεία που έχει στην αστυνομία, ώστε η Μάρθα να συλληφθεί. Η Μάρθα, που δεν μπορεί να αντέξει την κατακραυγή όλων, είναι έτοιμη να βάλει τέλος στη ζωή της, ενώ η Κάτια κι η Ρένα προσπαθούν να της αλλάξουν γνώμη, πιστεύοντας πως μια τέτοια κίνηση, όχι μόνο δεν θα βοηθούσε σε τίποτε, αλλά θα δημιουργούσε και ενοχές στην Μαρίνα. Η Μάρθα αποφασίζει να μείνει στο προσκήνιο και να αναλάβει τις ευθύνες της, ό,τι κι αν σημαίνει αυτό. Παράλληλα, ο Νίκος είναι ένα βήμα μπροστά. Κι ενώ ο Αστυνόμος τον κατηγορεί ότι τον εξαπάτησε και τον απειλεί, εκείνος έχει ακόμη έναν άσσο στο μανίκι του.