You are currently viewing Ψωμιάδης για δηλώσεις Σπυράκη: «Κάποιοι στην ηγεσία της ΝΔ ανακουφίστηκαν με την υπογραφή της συνθηκολόγησης των Πρεσπών

Ψωμιάδης για δηλώσεις Σπυράκη: «Κάποιοι στην ηγεσία της ΝΔ ανακουφίστηκαν με την υπογραφή της συνθηκολόγησης των Πρεσπών

Σχολιάζοντας τις δηλώσεις της κυρίας Μαρίας Σπυράκη, εκπροσώπου Τύπου της ΝΔ, αναφορικά με το ζήτημα των πινακίδων στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας που έθεσε ο Περιφερειάρχης Απόστολος Τζιτζικώστας, ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης με το συνδυασμό ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΛΙΤΩΝ Παναγιώτης Ψωμιάδης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Οι δηλώσεις της κυρίας Σπυράκη φαίνεται πως δικαιώνουν απόλυτα αυτούς που πιστεύουν πως πολλοί στην ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας ανακουφίστηκαν με την υπογραφή της συνθηκολόγησης των Πρεσπών από την παρούσα κυβέρνηση.

Η γνωστή φοβική, άτολμη, αναιμική σημερινή ΝΔ έκανε και πάλι την εμφάνιση της, κρατώντας σαφείς αποστάσεις από την πατριωτική, αξιοπρεπή θέση που εξέφρασε ο Απόστολος Τζιτζικώστας.

Την ίδια ώρα, η Νεοδημοκράτισα νέας σοδειάς Μαρία Σπυράκη μιλώντας ξεκάθαρα για “Βόρεια Μακεδονία” άδειασε μεγαλοπρεπώς και βουλευτές του κόμματος όπως τον Θόδωρο Καράογλου, που μόλις πριν μερικές ημέρες υποστήριζε δημόσια πως για τον ίδιο δεν υπάρχει “Βόρεια Μακεδονία” παρά μόνο κρατίδιο των Σκοπίων.

Είναι σαφές πως το ξεκάθαρο μήνυμα του υφυπουργού Εξωτερικών της Γερμανίας ελήφθη από την ηγεσία της ΝΔ και προσπαθούν με κάθε τρόπο να δείξουν πως θα είναι υπάκουοι…

Με συγχωρείτε, αλλά αυτή η Νέα Δημοκρατία που τρέμει τους εθνομηδενιστές, που κρύβεται, που διακατέχεται από ενοχικά σύνδρομα και αρνείται να αρθρώσει λόγο εθνικό, δεν έχει καμία σχέση με τη μεγάλη, λαϊκή, δεξιά παράταξη του παρελθόντος. Κρίμα.

Οι πολίτες της Θεσσαλονίκης μπορούν να είναι βέβαιοι πως εμείς, ως νέα διοίκηση του δήμου Θεσσαλονίκης θα συγκροτήσουμε μαζί με τον Περιφερειάρχη Απόστολο Τζιτζικώστα ένα ισχυρό, αραγές μέτωπο ευθύνης απέναντι στην καπηλεία του ονόματος της Μακεδονίας. Εμείς δεν φοβόμαστε να πούμε ότι η Μακεδονία είναι μία και ελληνική».