You are currently viewing ΕΛΛΑΔΑ – ΕΣΘΟΝΙΑ: Τι ώρα και σε ποιο κανάλι θα παίξει;

ΕΛΛΑΔΑ – ΕΣΘΟΝΙΑ: Τι ώρα και σε ποιο κανάλι θα παίξει;

Σε ποια κανάλι θα δούμε τον τελευταίο αγώνα της εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου στο UEFA Nations League και τι ώρα;

Ο τελευταίος αγώνας της εθνικής θα προβληθεί ζωντανά και αποκλειστικά από το Open! Την Κυριακή 18 Νοεμβρίου στις 21:45, η Ελλάδα καλείται να δώσει συνέχεια στη θετική εμφάνιση του αγώνα με τη Φινλανδία και να κλείσει νικηφόρα τις υποχρεώσεις της στη νεοσύστατη διοργάνωση, στον καταληκτικό αγώνα με την Εσθονία στο Ολυμπιακό Στάδιο.

Μετά τη μαθηματική απώλεια του στόχου της κατάκτησης της πρώτης θέσης του ομίλου στο UEFA Nations League, ο νέος ομοσπονδιακός τεχνικός του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος, Άγγελος Αναστασιάδης, θα έχει την ευκαιρία να δοκιμάσει νέα πρόσωπα ενόψει των προκριματικών του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου 2020 που ξεκινούν τον Μάρτιο του 2019.

Το ποδοσφαιρικό ραντεβού με το Open αρχίζει στις 21:00. Η Χριστίνα Βραχάλη θα ανοίξει τη μεγάλη ποδοσφαιρική βραδιά με την παρουσίαση του Pre Game Show.
Σε απευθείας σύνδεση με το ΟΑΚΑ, ο Μανώλης Σφακάκης και ο Γιώργος Τσαντάκης θα συντονίσουν τις συνδέσεις με τους συνολικά οκτώ δημοσιογράφους του Open που θα καλύπτουν κάθε σημείο του γηπέδου με αναλυτικό ρεπορτάζ, ζωντανές συνεντεύξεις και την παρουσίαση των συνθέσεων των δύο ομάδων.

Ο νέος τεχνικός διευθυντής των Εθνικών Ομάδων, Άγγελος Μπασινάς, θα μιλήσει ζωντανά στην εκπομπή λίγο πριν τη σέντρα, ενώ θα προβληθούν αποκλειστικές δηλώσεις του Άγγελου Αναστασιάδη, του Πέτρου Μάνταλου και του Ανδρέα Σάμαρη.

Στις 21:45 είναι η ώρα για τη σέντρα στο παιχνίδι Ελλάδα-Εσθονία!

Ο κορυφαίος Έλληνας sportcaster, Αλέξης Σπυρόπουλος, θα είναι στην περιγραφή του αγώνα, ενώ δίπλα του για το σχόλιο της μετάδοσης θα βρίσκεται ο Πρωταθλητής Ευρώπης του 2004, Βασίλης Τσιάρτας.

Ο Γρηγόρης Ατρείδης και ο Μιχάλης Τσίγκρης θα βρίσκονται δίπλα από τους πάγκους των δύο ομάδων για το ρεπορτάζ από τον αγωνιστικό χώρο.

Αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα, στο Post Game Show, όλοι οι πρωταγωνιστές του παιχνιδιού θα περάσουν από το μικρόφωνο του Open για να καταθέσουν την άποψή τους, σε απευθείας σύνδεση με τα αποδυτήρια, τη μικτή ζώνη και το χώρο των VIP του ΟΑΚΑ. Εκτός από το ρεπορτάζ και τα στιγμιότυπα του αγώνα της Εθνικής, οι τηλεθεατές του Open θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν γκολ και highlights από όλα τα υπόλοιπα παιχνίδια της βραδιάς για το UEFA Nations League.