You are currently viewing Όσο έχω εσένα: Όλα όσα θα δούμε στα επόμενα επεισόδια

Όσο έχω εσένα: Όλα όσα θα δούμε στα επόμενα επεισόδια

Στα επόμενα επεισόδια της σειράς Όσο έχω εσένα, βλέπουμε πως ενώ η αυλή στον Κολωνό έχει γίνει κέντρο τυποποίησης λαχανικών, η Μελίνα ζει το δικό της δράμα με τον Γεώργιο απέναντι της.

Ο Θανάσης βλέποντας έναν άγνωστο να μιλά στη Μελίνα, στρέφει την προσοχή του προς τα εκεί και θέλει να μάθει οπωσδήποτε ποιος είναι αυτός ο γοητευτικός άντρας που φαίνεται να έχει θάρρος με τη Μελίνα και φυσικά χώνει τη μύτη του. Ο Γεώργιος ανακοινώνει στη Μελίνα ότι θα διεκδικήσει να έχει επαφές με το παιδί του. Η Μελίνα δεν ξέρει πώς να το διαχειριστεί. Πως θα έρχεται να παίρνει το παιδί, ο άνθρωπος που κυνηγά τον άντρα που αγαπάει;

Ο Θανάσης έχει βάλει στόχο να ανακαλύψει ποιοι τελικά είναι όλοι αυτοί στο σπίτι της Μελίνας και ποιος φυσικά είναι και εκείνος ο τύπος ο Γεώργιος που κάτι του θυμίζει αλλά δεν μπορεί να θυμηθεί. Ο Άλκης από την άλλη έχει βαλθεί να εκτινάξει τις πωλήσεις του μανάβικου στην κορυφή. Η Νάνση σίγουρη  πια ότι είναι ερωτευμένη με τον Αχιλλέα, έχει βαλθεί να ξεκινήσει τα γνωστά γυναικεία κόλπα κατάκτησης  σε αντίθεση με τη Μελίνα που χωρίς να το επιδιώξει βρίσκεται με τον Άλκη στο μπάνιο.  Στην πόρτα όμως του σπιτιού της βρίσκεται ο Γεώργιος.

Ο Μάκης δείχνει την πόρτα της εξόδου στον Γεώργιο δείχνοντας του τις, όχι και τόσο , φιλικές διαθέσεις του. Η Μελίνα με τον Άλκη είναι κλειδωμένοι στο μπάνιο και περνούν τα δικά τους παραδεισένια δευτερόλεπτα, τα οποία θα λήξουν απότομα.  Τα προβλήματα συνεχίζονται και την επόμενη μέρα όταν ο Θανάσης τον καλεί επισήμως σε αγώνα, όχι ως θεατή αλλά ως αντίπαλο.  Το μυαλό του Άλκη είναι φυσικά στην Μελίνα και κανονίζουν να βγουν το πρώτο τους το ραντεβού. Στο πάρκο όμως τους περιμένει μια δυσάρεστη έκπληξη.