You are currently viewing Εύκολη επικράτηση στην πρεμιέρα για τη ΜΕΝΤ

Εύκολη επικράτηση στην πρεμιέρα για τη ΜΕΝΤ

Με το καλημέρα, έδειξε τα δόντια της η ομάδα της ΜΕΝΤ, επικρατώντας του ΖΕΦΥΡΟΥ με 87-62. Οι γηπεδούχοι από το πρώτο δεκάλεπτο με επιθετική πολυφωνία και συνέπεια στην άμυνα, επέβαλαν το ρυθμό τους από το πρώτο κιόλας λεπτό. Η νέα ομάδα της ΜΕΝΤ, που «χτίστηκε» με μεγάλη προσοχή και μελέτη από τον τεχνικό διευθυντή Γιάννη Γιαννούλη, τη στήριξη του Προέδρου Κώστα Μπουλιώνη, σε συνδυασμό με την προπονητική ενίσχυση του Γιώργου Καραμουσαλίδη, κατάφεραν το επιθυμητό αποτέλεσμα, που αποδείχτηκε περίτρανα στο παρκέ. Η χαρά της μεγάλης νίκης όμως, συνοδεύτηκε και με τη χαρά ενός ασφυκτικά γεμάτου γηπέδου, με τον κόσμο να δείχνει την αγάπη του για το μπάσκετ και τον αθλητισμό.

ΜΕΝΤ: (Καραμουσαλίδης – Κεραμιδάς): Ζεϊμπέκης 6 (2), Ντισλής 21 (5), Μιχαηλίδης 17 (1), Μιτακίδης, Νικολούδης 24 (5), Παπαδόπουλος 6, Κατσούλης 3 (1), Χατζηλάμπρου, Αξεχέρογλου, Καρανώτας 9 (1), Βελέντζας, Μανδράς.

ΖΕΦΥΡΟΣ: (Αλεξανδρίδης): Μυτιληναίος, Καλπαξίδης 10, Φωτιάδης, Ματενίδης 5 (1), Γιαννάκης, Τσάμογλου, Κανάρας 5 (1), Φαρμάκης, Τσιόγκας 16, Βούλγαρης 12, Ζωγράφος, Τιούντος 8.