You are currently viewing Η Λίζα Δουκακάρου απόψε συναντά την Ελεονώρα Μελέτη

Η Λίζα Δουκακάρου απόψε συναντά την Ελεονώρα Μελέτη

Απόψε στις 24:00, στην εκπομπή «Μετά τα μεσάνυχτα», μία από τις πιο γνωστές δημοσιογράφους – παρουσιάστριες κάνει την πρώτη της τηλεοπτική εμφάνιση, μετά από χρόνια.

Έχοντας διαγράψει μία λαμπρή πορεία στη μικρή οθόνη, τις εφημερίδες, και το ραδιόφωνο, η Λίζα Δουκακάρου, συναντά την Ελεονώρα Μελέτη και αναπολεί τη χρυσή περίοδο της ιδιωτικής τηλεόρασης. Πώς βρέθηκε μπροστά στο γυαλί, τι θυμάται περισσότερο από την 20ετή θητεία της στο Mega, πώς ένιωσε όταν έπεσε το μαύρο; Συγκινείται όταν μιλά για τον πρώην σύζυγο της, που έφυγε από τη ζωή το 2012, περιγράφει πώς βίωσε τον τυφώνα Χάρβει, στις Ηνωμένες Πολιτείες, ενώ σχολιάζει τα δημοσιεύματα που τη θέλουν ερωτευμένη και αποκαλύπτει τι συμβαίνει στην προσωπική της ζωή.

Αμέσως μετά, η ιστορία του μικρού Μάριου, που τον Ιούνιο του 2017 έπεσε νεκρός στο προαύλιο του σχολείου του από αδέσποτη σφαίρα, «ξαναζωντανεύει» στο πλατό, με την παρουσία του πατέρα του. Ενάμιση χρόνο μετά, κι ενώ ο δολοφόνος παραμένει ακόμα ασύλληπτος, ο Θανάσης Σουλούκος περιγράφει καρέ καρέ τη στιγμή του μοιραίου συμβάντος, τον πανικό που επικράτησε μόλις εκείνος και η σύζυγός του είδαν το παιδί τους λιπόθυμο αλλά και τις πρώτες ώρες αγωνίας όταν κανείς δεν γνώριζε να τους ενημερώσει τι είχε συμβεί. Ποιος ο ρόλος των Ρομά στον θάνατο του Μάριου; Τι ζητά η οικογένειά του;